Α ημίχρονο: Με τον χειρότερο τρόπο ξεκίνησε ο αγώνας αφού στο 7′ η ΕΝΠ άνοιξε το σκορ με κοντινή κεφαλιά σε μια φάση που ο Χαραλάμπους βρέθηκε μόνος στη μικρή περιοχή. Στο 18′ η ομάδα μας ευτύχησε να ισοφαρίσει με τον Αρτεμίου να βρίσκει με τη μια τον Αλαμπρίτη που με ψύχραιμο πλασέ έκανε το 1-1. Ισορροπημένο παιχνίδι στην συνέχεια χωρίς φάσεις. Στην τρίτη τελική του αγώνα η άμυνα μας πιάστηκε και πάλι στο ύπνο όταν από μακρινή μπαλιά ο αντίπαλος έπιασε την κεφαλιά και βρήκε τον Μέιρα που ήταν μόνος και με ψηλοκρεμαστό πλασέ έκανε το 2-1. Στις καθυστερήσεις του Ά ημιχρόνου ο Σιών βρήκε με το κεφάλι τον Μπούτνικ που ανενόχλητος από τη μικρή περιοχή βρήκε τον τερματοφύλακα.

Β ημίχρονο: Πρώτη ευκαιρία για το Παραλίμνι στο 51′ με κοντινή κεφαλιά που απέκρουσε σταθερά ο Στρέζος. Στο 55′ ο Πικής έκλεψε την μπάλα βρέθηκε απέναντι από τον τερματοφύλακα αλλά το πλασέ του κόπηκε από τα πόδια του τερματοφύλακα. Στη συνέχεια ο αγώνας δεν είχε καλό ρυθμό κάτι που βόλευε τους γηπεδούχους. Σε κανένα χρονικό σημείο δεν κατάφερε να πιέσει η ομάδα μας ούτε όταν το Παραλίμνι έμεινε με 10 ποδοσφαιριστές στο 84′.

Τελικό σχόλιο: Περιμέναμε ένα αγώνα που θα κρινόταν στις λεπτομέρειες και έτσι έγινε. Ο αντίπαλος απλά εκμεταλεύτηκε τα λάθη μας και πήρε την νίκη κάτι που δεν κάναμε εμείς στις δικές μας ευκαιρίες. Ο δρόμος είναι μακρύς και τίποτα δεν έχει χαθεί. Παρόλα αυτά η ΟΜΟΝΟΙΑ θα πρέπει άμεσα να επιστρέψει στις νίκες .

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.