Ήττα για την ομάδα μας σε ένα μέτριο παιχνίδι  απέναντι σε μια καλά οργανωμένη και προετοιμασμένη ΜΕΑΠ, που δεν θα έπρεπε να είναι πρόβλημα αν παίζαμε το ποδόσφαιρο που συνηθίσαμε και γνωρίζουμε.

Δεν θα χρυσώσουμε το χάπι. Η ομάδα μας χρειάζεται να επανέλθει στις νίκες και άμεσα, από τον επόμενο αγώνα. Είμαστε γεννημένοι πρωταθλητές και δεν πρέπει να το ξεχνάμε ούτε δευτερόλεπτο.

Γνωρίζουμε την ποιότητα του σύνολο της Ομόνοιας και δεν υπάρχει αμφιβολία για αυτό. Το τεχνικό επιτελείο προσπαθεί να βρεί τις λύσεις για να επανέλθουμε στις νίκες, όμως η μπάλα είναι στα πόδια των ποδοσφαιριστών και απο αυτούς έρχονται οι νίκες.

Βρισκόμαστε σε πρωτόγνωρη κατάσταση , αφού πρώτη φορά δεν νικήσαμε για τρία διαδοχικά παιχνίδια αλλά καλούμαστε άμεσα να αφήσουμε πίσω τα κακά αποτελέσματα (0-0,0-0 και το σημερινό 1-0).

Περισσότερα από εμάς τις επόμενες μέρες. ΟΛΟΙ δίπλα στην ομάδα μας.

Μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση. Κρατούμε την ομάδα ψηλά με πολλές θυσίες από όλους, κόσμο, ποδοσφαιριστές, ΔΣ, τεχνικό επιτελείο. Να μην τις ρίξουμε στα σκουπίδια. Η ομάδα στις 29 Μαΐου πρέπει να είναι πρωταθλήτρια.

Ανασύνταξη και πάμε για την νίκη στο επόμενο παιχνίδι. Κάθε παιχνίδι από σήμερα είναι ΤΕΛΙΚΟΣ.

Πιο κάτω, η ανάλυση των αγαπητών προπονητών:

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.