Α ημίχρονο: Με τους χειρότερους οιωνούς ξεκίνησε ο αγώνας αφού στην πρώτη φάση του αγώνα η Ομόνοια Αραδίππου κέρδισε φάουλ και ο Σέργιος Αβραάμ με προβολή άνοιξε το σκορ στο 7′. Στην συνέχεια η ομάδα μας προσπάθησε να βγάλει αντίδραση και ανέβηκε στο αγωνιστικό χώρο. Απείλησε στο 12′ από κόρνερ και το σουτ του Σιων να κοντράρει σε αμυνόμενο. Ένα σουτ για τους φιλοξενούμενους στο 16′ πέρασε ψηλά άουτ.  Στο 25′ και πάλι απο κόρνερ ο Πικής δεν έπιασε το ανάποδο όπως θα ήθελε. Στο 28′ από την κάθετη πάσα του Αλαμπρίτη ο Πικής πλάσαρε αλλά το πλασέ του ήταν αδύναμο και πέρασε έξω σε ένα πρώτο ημίχρονο που η Αραδίππου ευτύχησε να προηγηθεί στην πρώτη τελική και να εγκλωβίσει την ομάδα μας.

Β ημίχρονο: Με πρόθεση να ανέβει και να πιέσει μπήκε στον αγωνιστικό χώρο η ΟΜΟΝΟΙΑ. Οι συχνές διακοπές από τους φιλοξενούμενους δεν βοήθησαν σε αυτή την εξέλιξη. Στο 54′ ο Κύπρου από πλάγια θέση έπιασε δυνατό σουτ που απέκρουσε ο Στρέζος. Συνέχισε να είναι ακίνδυνη η ΟΜΟΝΟΙΑ και να δυσκολεύεται και στην κυκλοφορία της μπάλας. Στο 61′ σε μια κακή στιγμή για την άμυνα μας ο Κύπρου γύρισε την μπάλα το κέντρο της άμυνας μας που δεν έδιωξε σωστά και ο Αναστασίου έστειλε την μπάλα στα δίκτυα για το 0-2. Οι διορθωτικές αλλαγές βελτίωσαν την εικόνα της ομάδας μας που έγινε πιο επιθετική. Στο 70′ ο Φαμπίνιο έκλεψε την μπάλα έβγαλε την σέντρα με την μπάλα από την παρέμβαση του τερματοφύλακα να καταλήγει στο Μπούτνικ που έπιασε το σουτ για το 2-1. Το γκολ έδωσε ψυχολογία στην ομάδα μας που για ένα δεκάλεπτο έβαλε πίεση χωρίς όμως να έχει ουσία. Στο τελευταίο δεκάλεπτο η Αραδίππου ανέβηκε πιο ψηλά και περιόρισε σημαντικά τους ποδοσφαιριστές μας σε ένα διάστημα που μόνο από κάποια στατική θα μπορούσαμε να δημιουργήσουμε κάτι αξιόλογο. Στις καθυστερήσεις η μπάλα κατέληξε στον Φαμπίνιο που το μονοκόμματο του σουτ πέρασε έξω ενώ ένα σουτ από τον Σιαθά κατέληξε στον τερματοφύλακα.

Τελικό σχόλιο: Δεν βγήκε αυτή την εβδομάδα ο σχηματισμός με αμυντικό προσανατολισμό αφού στο 7′ στην πρώτη φάση του αγώνα δεχθήκαμε το γκολ. Η Αραδίππου κατάφερε και περιόρισε την ομάδα μας. Οι αλλαγές σε πρόσωπα και σχηματισμό άργησαν να έρθουν και το 2-0 δυσκόλεψε αφάνταστα το έργο μας. Οι ποδοσφαιριστές μας πάλεψαν καθόλι την διάρκεια του ενενηνταλέπτου, κέρδισαν πολλές μονομαχίες όμως στα τελευταία λεπτά όταν μπήκαμε ξανά στο παιχνίδι φάνηκε να υπάρχει κούραση και έλλειψη καθαρού μυαλού.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.