Α ημίχρονο: Με την ομάδα της Πέγειας να κρατά μπάλα και να πιέζει ψηλά ξεκίνησε ο αγώνας. Οι ποδοσφαιριστές μας δυσκολεύονταν να βγουν ψηλά. Η πρώτη ευκαιρία στο 7′ με σουτ και απόκρουση του Παπαστυλιανού με τα πόδια. Με την παροδο του χρόνου οι γηπεδούχοι πίεσαν περισσότερο. Στο 17′ το σουτ αντιπάλου πέρασε λίγο έξω και στο 21′ προ κενής εστίας ο επιθετικός δεν βρήκε την μπάλα. Νέα ευκαιρία στο 27′ με τον τερματοφύλακα μας να αποκρούει ενώ από το κόρνερ προήλθε το 1-0 με κοντινό σουτ. Ευκαιρία στο 32′ με τον Ζόρντι Γκόμεθ να κάνει το πλασέ που απέκρουσε ο τερματοφύλακας. Στα εναπομείναντα λεπτά η Πέγεια άφησε την ΟΜΟΝΟΙΑ να κρατά μπάλα η φάση όμως ηταν πάλι για τους γηπεδούχους στο 39′ που απο κλέψιμο ο επιθετικός δεν τελειωσε σωστά την φάση.

Β ημίχρονο: Με τον ίδιο τρόπο που ξεκίνησε το πρώτο ημίχρονο ξεκίνησε το δεύτερο με το πρέσσινγκ των γηπεδούχων και την ομάδα μας να μην έχει απάντηση. Στο 50′ και στο 53′ ο ίδιος παίκτης προσπάθησε να νικήσει τον Παπαστυλιανού ο τερματοφύλακας μας απέκρουσε εντυπωσιακά το φάουλ και το σουτ αντίστοιχα. Στο 61’ απο την μπαλιά του Φροξυλιά ο Ματθαίου πρόλαβε στην έξοδο τον τερματοφύλακα αλλά το πλασέ του πέρασε έξω. Μετά το 70′ και πάλι οι γηπεδούχοι έδωσαν χώρο αλλά πέρα από ανούσια κατοχή και την κεφαλιά του Κονομή στο 90+ δεν έγινε κάτι αξιόλογο.

Τελικό σχόλιο: Άψυχη εμφάνιση απο τους ποδοσφαιριστές μας που σε κανένα σημείο του αγώνα δεν διεκδίκησαν κάτι. Η Πέγεια έλεγξε τον αγώνα και πήρε ένα εύκολο τρίποντο. Δεν περιμέναμε από τον προπονητή να αλλάξει πολλά αλλά περιμέναμε περισσότερη διάθεση εντός γηπέδου. Αναγνωρίζουμε οτι και οι άλλες ομάδες έχουν μεγάλη ποιότητα και οτι δεν θα ήταν εύκολο η ομάδα να υλοποίησει πρώτα την οκτάδα και μετα να παλέψει για άνοδο. Θελουμε όμως απο τους ποδοσφαιριστές μας πάθος διάθεση και θέληση στοιχεία που σήμερα όπως και σε άλλα παιχνίδια απουσίασαν.

 

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.