Ταξιδεύουμε την ερχόμενη Κυριακή 2/6 στις 17:00 στο γήπεδο της Παρεκκλησιάς για να αντιμετωπίσουμε την Γεροσκήπου για τον τελικό του πρωταθλήματος της ένταξης και συνάμα να δώσουμε τον τελευταίο αγώνα της σεζόν.

Η χρονιά κρίνεται άκρως επιτυχής και η κούπα την ερχόμενη Κυριακή θα είναι το κερασάκι στην τούρτα. Με το τέλος όμως του αγώνα, η μπάλα περνά στα πόδια του Πράσινου Λαού, που πρέπει να έρθει κοντά, να αγκαλιάσει και να επιβραβεύσει την προσπάθεια που έγινε αλλά ταυτόχρονα να υποστηρίξει την ακόμη πιο δύσκολη μάχη που θα δοθεί του χρόνου, κόντρα σε αντιπάλους ψηλότερης δυναμικότητας. Όμως, όπως ειδοποιούμαστε από άτομα του Διοικητικού Συμβουλίου, περίπου τα μισά μέλη (400 στον αριθμό) δεν έχουν τακτοποιήσει τη συνδρομή τους. Ακόμη, τα μέλη μας πρέπει να αυξηθούν. Στον αγώνα της περασμένης βδομάδας κόντρα στον Σπάρτακο, στο Τσίρειο βρίσκονταν τουλάχιστον δύο χιλιάδες ΟΜΟΝΟΙΑτες, τους θέλουμε όλους δίπλα μας.

Όσοι χάρηκαν και πανηγύρισαν με τις επιτυχίες της ΟΜΟΝΟΙΑΣ τώρα είναι η ώρα να το δείξουν έμπρακτα με την υποστήριξη τους στο σωματείο. Για αυτό καλούμε όλα τα μέλη να τακτοποιήσουν άμεσα τις οφειλές τους και τους συντρόφους που ακόμα δεν είναι εγγεγραμμένα μέλη να το πράξουν. Πρέπει να βάλουμε όλοι τη ράχη μας κάτω για να υψωθεί η Βασίλισσα ξανά στο θρόνο της.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.