Ο τίτλος του άρθρου, ουδεμία σχέση έχει με την πραγματικότητα, αφού το χθεσινό παιχνίδι στο Δασάκι της Άχνας, μεταξύ του Εθνικού και της Πέγειας, ήταν διαφήμιση του ποδοσφαίρου. 

Στο 55ο λεπτό του αγώνα, με το σκορ στο 1-0 υπέρ του Εθνικού, η ομάδα της Πέγειας κέρδισε πέναλτι.

Την εκτέλεση ανέλαβε ο… τερματοφύλακας Χαράλαμπος Καϊρίνος, γνωστός σπεσιαλίστας στα στημένα, αλλά και στις καμπάνιες εναντίον του τζόγου και του ανεξέλεγκτου στοιχήματος.

Ο τερματοφύλακας του Εθνικού Άχνας, Κωνσταντίνος Πέτρου, προσπάθησε να κάνει mind games στον Καϊρίνο και γι’ αυτό στάθηκε ακριβώς πάνω στο αριστερό του δοκάρι. Κάτι που πέτυχε, καθώς ο τερματοφύλακας της Πέγειας εκτέλεσε το πέναλτι ακριβώς πάνω του.

Λίγα λεπτά αργότερα, στο 67′, οι αμυντικοί της Πέγειας, εφαρμόζοντας τη γνωστή τακτική του τίκι-τάκα, έπαιζαν πάσες στην μεγάλη τους περιοχή, όμως μπερδεύτηκαν και έδωσαν την μπάλα στον επιθετικό του Εθνικού, Αντρέα Ηλία, που σκόραρε για το 2-0.

Όλα αυτά σε ένα παιχνίδι που μπορεί να χαρακτηριστεί ως διαφήμιση του ποδοσφαίρου, όπως αναφέραμε πριν, μεταξύ μιας ομάδας που πέρσι ήταν φιναλίστ του Κυπέλλου και μιας ομάδας που πριν ένα μήνα διαμαρτυρόταν ότι στήθηκε ολόκληρη πλεκτάνη εναντίον της.

Για του λόγου το αληθές, η εντυπωσιακή εκτέλεση πέναλτι στο βίντεο της ιστοσελίδας www.kerkida.net:

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.