Α ημίχρονο: Ονειρεμένο ξεκίνημα για την ΟΜΟΝΟΙΑ του λαού. Μόλις στο 1′ από μπαλιά του Φροξυλιά ο Ματθαίου από κοντά με σουτ άνοιξε το σκορ. Στο 3′ η ομάδα μας πέτυχε και δεύτερο γκολ από πάσα του Κωνσταντίνου Δημητρίου από αριστερά και κοντινό πλασέ του Σάκη Κύπρου. Στο 5′ ο Μιχάλης Παπαστυλιανου απεκρουσε εντυπωσιακά σουτ στην αριστερή του γωνιά. Για 10-15 λεπτά η Αλκή κρατουσε μπαλα με το παιχνίδι να παίζεται στο δικό μας μισό. Μετά το 20′ οι ποδοσφαιριστές μας κράτησαν μπάλα και έλεγξαν τον ρυθμό. Το σουτ του Ματθαίου στο 32′ πέρασε ψηλά αουτ ενώ εντυπωσιακή απόκρουση από τον Παπαστυλιανού στο 36′ κράτησε το μηδέν.

Β ημίχρονο: Με διάθεση να κρατήσει περισσοτερη μπάλα μπήκε στον αγωνιστικό χώρο η ομάδα μας. Αφού δημιούργησε προϋποθεσεις στο 55′ Αδάμος Ανδρέου και Κύπρου έκρυψαν την μπάλα με τον δεύτερο με πλασέ στην κίνηση να πετυγχαίνει το 3-0. Στο 60′ μετά από ένταση εντος αγωνιστικού χώρου και αντεκλίσεις εκατέρωθεν κάποιος από τον πάγκο της Αλκής σωριάστηκε στο γρασίδι χωρίς να έχει δεκτεί αντικείμενο με αποτέλεσμα να διακοπή ο αγώνας για 10 λεπτά. Με την επανέναρξη η ΟΜΟΝΟΙΑ ήταν καλύτερη είχε καλή κυκλοφορία και έχασε πολύ καλές ευκαιρίες, δύο με Κύπρου και μια με Ανδρέου για περισσότερα γκολ ενώ οι φιλοξενούμενοι απείλησαν σε μια περίπτωση με μακρινό σουτ.

Τελικό σχόλιο: Μεγάλη νίκη στην πρεμιέρα που ήταν και το ζητούμενο. Με φόρα από την εντυπωσιακή στήριξη της ΘΥΡΑ9 οι ποδοσφαιριστές μας πέτυχαν δύο γρήγορα γκολ. Με εξαίρεση ένα δεκαπεντάλεπτο στο πρώτο μέρος έλεγξαν το ρυθμό και είδαμε όμορφα πράγματα για πρώτη αγωνιστική απέναντι σε ένα αντίπαλο που μόνο αδύνατος δεν είναι. Μαζική παρουσία σε αριθμό από τον κόσμο μας που δημιούργησε φοβερή ατμόσφαιρα και έδειξε αυτοσυγκράτηση αφού δεν απάντησε στις προκλήσεις και τα καραγκιοζλίκια του πάγκου της Αλκής. Επόμενος αγώνας με αντίπαλο την ΜΕΑΠ εκτός έδρας και στόχος αδιαπραγμάτευτος το δύο στα δύο.

 

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.