Α ημίχρονο: Δυνατές μονομαχίες στο ξεκίνημα κάτι που προμήνυε πως θα είναι και η συνέχεια του παιχνιδιού. Στο 11′ ο Αρτεμίου έκλεψε μπάλα και με κάθετη βρήκε το Ιωσηφίδη που ανατράπηκε από τον τερματοφύλακα. Το πέναλτι εκτέλεσε ψύχραιμα ο Σάκης Κύπρου για το 1-0. Μετά το γκολ οι ποδοσφαιριστές μας πατούσαν καλά στο χορτάρι και έλεγχαν τον ρυθμό χωρίς να δημιουργούνται φάσεις. Στο 34′ ο Παστυλιανού απογειώθηκε σε κεφαλιά αντιπάλού ενώ στο 37′ ο Αρτεμίου βρέθηκε σε θέση βολής το πλασέ του όμως αποκρούστηκε από τον τερματοφύλακα.

Β ημίχρονο: Με δύο καλές στιγμές ξεκίνησε το δεύτερο ημίχρονο για τους φιλοξενούμενους στο 46′ και στο 47′ ενώ στο 49′ το σουτ του Ματθαίου κόπηκε εύκολα από τον τερματοφύλακα. Στο 53′ ο Ιωσηφίδης βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση αλλά δεν έδωσε την πάσα όπως θα ήθελε. Στο 65′ η άμυνα μας βρέθηκε εκτός ισορροπίας και δέχτηκε την ισοφάριση με ψύχραιμο πλασέ του αντιπάλου. Στο 72′ η κεφαλιά του Σάκη πέρασε παράλληλα. Στο επόμενο λεπτό ο Παπαστυλιανού απέκρουσε σταθερά το σουτ του αντιπάλου. Από εκείνο το σημείο και μετά η ομάδα μας δεν μπορόυσε να κρατήσει μπάλα και ο Αχυρώνας-Ονήσιλλος βγήκε μπροστά. Στο 79′ δοκάρι για τους φιλοξενούμενους μετά από φάουλ. Στο 82′ πάλι μετά από στημένο η μπάλα πέρασε δίπλα από το δοκάρι. Στο 87′ από πλάγια θέση έγινε το γύρισμα και ο αντίπαλος από το σημείο του πέναλτι έκανε το 2-1. Πολλά νεύρα στην συνέχεια και δυνατά μαρκαρίσματα δεν βοήθησαν να αλλάξει κάτι ενώ στις καθυστερήσεις ο Σάκης Κύπρου δέχτηκε απ’ ευθείας κόκκινη.

Τελικό σχόλιο: Για 65 λεπτά η ομάδα μας έκανε αυτό που έπρεπε εκμεταλευόμενη το γρήγορο γκολ. Δεν επέτρεψε στον αντίπαλο να κάνει παιχνίδι ενώ οι ευκαιρίες ήταν μοιρασμένες. Μετά το γκολ αντί να βγούμε με απαιτήσεις στην επίθεση περιοριστήκαμε σε παθητικό ρόλο και φαινόταν ότι αν μια ομάδα πετύγχαινε γκολ αυτή δεν θα ήμασταν εμείς. Κακές νοοτροπίες επέστρεψαν μετά το δεύτερο γκολ των φιλοξενουμένων με αποτέλεσμα ο πρώτος μας σκόρερ να μείνει εκτός για τουλάχιστον 2 αγώνες.

 

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.