Α ημίχρονο: Νωθρό ξεκίνημα στο πρώτο δεκάλεπτο για την ομάδα μας. Ο Οθέλλος είχε κατοχή αλλά πέρα από ένα σουτ που απέκρουσε εύκολα ο Παπαστυλιανού δεν απειληθήκαμε. Σταδιακά οι ποδοσφαιριστές μας βρήκαν πατήματα και στο 18’ ο Σάκης Κύπρου μετά από κάθετη πάσα του Αρτεμίου έχασε τεράστια ευκαιρία σε πλασέ απο κοντινή απόσταση. Στην συνέχεια το παιχνίδι είχε ρυθμό χωρίς να δημιουργηθεί κάτι αξιόλογο αφού καμία ομάδα δεν έβγαζε πολλούς ποδοσφαιριστές μπροστά. Διπλή ευκαιρία για τους φιλοξενούμενους στις καθυστερήσεις μετά από στατική φάση με την άμυνα και τον τερματοφύλακα να απομακρύνουν τον κίνδυνο. 

Β ημίχρονο: Πολλές διακοπές στα πρώτα λεπτά που δεν βοήθησαν. Η ομάδα έδειξε να βρίσκει περισσότερους χώρους με την πάροδο του χρόνου. Στο 62’ οι δύο αλλαγές του Απόστολου Μακρίδη Σοφοκλέους και Αντωνίου συνεργάστηκαν με τον τελευταίο να κερδίζει πέναλτι που εκτέλεσε έυστοχα ο Φροξυλιάς. Το γκολ έδωσε φτερά στους ποδοσφαιριστές μας που συνέχισαν την πίεση. Στο 65’ το φάουλ το Φροξυλιά κόντραρε στο τοίχος και στην επαναφορά ο ίδιος ποδοσφαιριστής με βολίδα έγραψε το 2-0. Στο επόμενο δεκάλεπτο η ΟΜΟΝΟΙΑ συνέχισε να έχει ρυθμό και να κρατά μπάλα. Στο τελευταίο τέταρτο ο Οθέλλος ανέβασε πολλούς ποδοσφαιριστές μπροστά και πίεσε παρόλα αυτά πέρα απο μια φάση στο 86’ η ομάδα κράτησε το μηδέν για τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι. 

Τελικό σχόλιο: Μόνο θετικά σήμερα. Πρώτο η νίκη και η βαθμολογική άνοδος αφού η ομάδα άνοιξε απόσταση από την οκτάδα που είναι ο πρώτός στόχος. Δεύτερο το βάθος που υπάρχει. Αλλαγές που  βοήθησαν στο να αλλάξει ο ρυθμός της ομάδας ενώ στο τέλος στο να αντιμετωπίσουν τους ψηλούς του Οθέλλου. Επίσης ποδοσφαιριστές που κλήθηκαν να αντικαταστήσουν τους απόντες πήγαν πολύ καλά. Τέλος μεγάλο κέρδος η παρουσία του κόσμου. Βούλιαξε στην κυριολεξία το Δάλι και φαίνεται ότι όλο και περισσότερος κόσμος ακολουθεί την ΟΜΟΝΟΙΑ του λαού. 

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.