Με αλλαγές στο ρόστερ κλείνει η μεταγραφική περίοδος

Αναμενόμενο να υπήρχαν διαφοροποιήσεις στο ρόστερ, καθώς η προετοιμασία για την νέα χρονιά ξεκίνησε από την περσινή περίοδο αρκετά νωρίς. Μάλιστα αναμένεται να γίνουν και άλλες, θα τις αναφέρουμε σε άλλο άρθρο όμως.

Από την ομάδα μας παρελθόν αποτελεί ο Αντώνης Μήτας, ένας ταλαντούχος ποδοσφαιριστής που θα συνεχίσει στην ομάδα του Ύψωνα. Η ομάδα του Ύψωνα έχει κάνει πλήρης αλλαγή στο ρόστερ τους και μία από τις προσθήκες θα είναι ο Αντώνης. Θα ακολουθήσει άλλο άρθρο για το συγκεκριμένο θέμα.

Στις προσθήκες, η ομάδα μας το πρωί στις 26/8/22 ανακοίνωσε τον Ανδρέα Σταύρου που τον απόκτησε ως ελεύθερο. Ο ποδοσφαιριστής έχει αγωνιστεί σε Απόλλωνα, ΠΑΕΕΚ, ΑΕΛ, Καρμιώτισσα, Πάφο, Αλκή, Άρη και ΑΣΙΛ. Υπενθυμίζουμε ότι ο Λέανδρος Λίλλης είναι τραυματίας και έχασε ένα σημαντικό στάδιο της προετοιμασίας. Έτσι ο Σταύρου θα κληθεί να βοηθήσει το κέντρο της ομάδας και να υπάρχει το βάθος που χρειάζεται για την αρχή της χρονιάς.

Παρακάτω, αυτούσια η ανακοίνωση του Σωματείου μας:

“Το Σωματείο μας ανακοινώνει την απόκτηση του Κύπριου ποδοσφαιριστή Αντρέα Σταύρου.

Ο έμπειρος μεσοεπιθετικός με θητεία σε πολλές ομάδες Α κατηγορίας, υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με την ομάδα μας για ένα χρόνο.
Καλωσορίζουμε τον Αντρέα στη μεγάλη οικογένεια της ΟΜΟΝΟΙΑΣ και του ευχόμαστε πολλές επιτυχίες με το Τριφύλλι στο στήθος.”
 
 

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.