Α ημίχρονο: Καλό ξεκίνημα για την ομάδα μας στο πρώτο δεκάλεπτο με κατοχή μπάλας. Στα επόμενα λεπτά η Αλκή κέρδισε μέτρα και προσπάθησε να απειλήσει με μακρινά σουτ χωρίς αποτέλεσμα. Μετά το 30′ οι ποδοσφαιριστές μας δεν μπορούσαν κρατήσουν μπάλα με τους γηπεδούχους να πιέζουν. Μοναδική φάση παρόλα αυτά στο 42′ με σουτ από πλάγια που απέκρουσε ο Λοϊζου.

Β ημίχρονο: Καλύτερος ρυθμός στο ξεκίνημα με την ΟΜΟΝΟΙΑ να έχει περισσότερες απαιτήσεις. Στο 59′ το σουτ του Κύπρου από το ύψος της περιοχής αποκρούστηκε από  τον τερματοφύλακα ενώ την ίδια κατάληξη είχε το σουτ του Αρτεμίου στο 65′. Στο δίλεπτο 67-68 οι γηπεδούχοι έχασαν δύο μεγάλες ευκαιρίες με την μπάλα να περνά δίπλα από τα δοκάρι και στις δύο περιπτώσεις. Στην συνέχεια η μπάλα ανεβοκατέβαινε με την ομάδα μας να μην κλείνεται πίσω. Στο 82′ μεγάλη ευκαιρία για την Αλκή με το φαλτσαριστό σουτ να φεύγει λίγα εκατοστά από το κάθετο δοκάρι. Τα εναπομείναντα λεπτά άνηκαν στην ΟΜΟΝΟΙΑ. Αρχικά το γύρισμα του Ιερίδη κόπηκε τελευταία στιγμή και στην επαναφορά το σουτ του Αρτεμίου αποκρούστηκε δύσκολα από τον τερματοφύλακα στο 90′. Στο 93′ η φάση που θα συζητηθεί. Από εκτέλεση φάουλ ο τερματοφύλακας έδιωξε την μπάλα και ο Γαβριηλίδης με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίκτυα. Ο βοηθός σήκωσε την σημαία για offside μόλις βρήκε την μπάλα ο αρχηγός μας κάτι πού μας δημιουργεί αμφιβολία για την πρόσθεση του.

Τελικό σχόλιο: Τρίτο συνεχόμενο μηδέν στην άμυνα. Καλή ισοπαλία απέναντι σε ένα αντίπαλο που διεκδικεί άνοδο. Οι ποδοσφαιριστές μας το β ημίχρονο ήταν καλοί δημιουργικά ενώ μας προκαλεί απορία η τελευταία φάση που θα δούμε στα στιγμιότυπα. Εκθειάζουμε την στάση του προπονητή μας στο τέλος του αγώνα που συγκράτησε τους ποδοσφαιριστές μας που δικαιολογημένα ένιωθαν αδικημένοι. Βλέπουμε μπροστά και συγκεκριμένα τον αγώνα της ερχόμενης Κυριακής.

 

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.