Ξαφνική αποχώρηση του προπονητή της ομάδας μας Νίκου Νικολάου

Ο Νίκος Νικολάου έκανε το ξεκίνημα του ως πρώτος προπονητής ανδρών με την ομάδα μας στην αρχή της φετινής σεζόν, την οποία και θα ολοκληρώσει. Ο λόγος που λέμε ξαφνική αποχώρηση είναι ότι είχε συμβόλαιο δύο χρόνων και πετύχαμε τον μεγάλο στόχο της ομάδας που ήταν η παραμονή.

Αναμένουμε με ανυπομονησία την ανακοίνωση του νέου προπονητή. Περισσότερα, λογικά, θα μάθουμε στην γενική συνέλευση του καλοκαιριού που αναμένεται να ανακοινωθεί το επόμενο διάστημα, καθώς κλείνει η φετινή χρονιά και ήδη τρέχουν όλα για την επόμενη σεζόν.

Ευχαριστούμε τον Νίκο Νικολάου για όσα πρόσφερε, έχουμε να πούμε μόνο τα καλύτερα για όσο τον γνωρίζουμε και εμείς προσωπικά και του ευχόμαστε τα καλύτερα!

Πιο κάτω, αυτούσια η ανακοίνωση της ομάδας μας:

Καλή συνέχεια Coach

Στο τέλος της αγωνιστικής περιόδου ο Νίκος Νικολάου θα αποχωρήσει από την θέση του προπονητή της ομάδας μας, θα συνεχίσει κανονικά στη θέση του στα εναπομείναντα 2 παιχνίδια.
Με τον Νίκο στο πάγκο, η ομάδα μας κατάφερε στη πρώτη της χρόνια στη 2η κατηγορία να κοιτάξει στα μάτια κάθε αντίπαλο και παρά τις δυσκολίες που προέκυψαν να εξασφαλίσει μια σχετικά άνετη παραμονή στην κατηγορία.
Ο Νίκος αποτελεί παράδειγμα επαγγελματία και σωστού χαρακτήρα και είμαστε βέβαιοι για την μετέπειτα επιτυχία του. Η αλλαγή στη τεχνικής ηγεσίας εντάσσεται στα πλαίσια του σχεδιασμού της νέας χρόνιας για να παρουσιαστούμε ακόμα καλύτεροι και με περισσότερη εμπειρία για να πετύχουμε τους στόχους που θα θέσουμε.
 
 
 

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.