Α ημίχρονο: Παιχνίδι κέντρου στα πρώτα λεπτά χωρίς κάτι αξιόλογο. Ένα δυνατό σουτ του Φροξυλιά στο 11′ αποκρούστηκε σταθερά από τον τερματοφύλακα. Μετά το τέταρτο οι γηπεδούχοι έλεγξαν το παιχνίδι χωρίς να απειλούν. Δύο καλές στιγμές για την ΑΕΖ στο 23′ και στο 27′ δεν βρήκαν στόχο. Μετά το ημίωρο η ομάδα μας ισορρόπησε και στο 37′ το σουτ του Φροξυλιά πέρασε λίγο έξω. Ένα διάστημα πίεσης με την μπάλα να μην φεύγει μακριά από την περιοχή μας στα τελευταία λεπτά του ημιχρόνου χωρίς να καταγραφεί η μεγάλη φάση.

Β ημίχρονο: Προσπάθησε να πιέσει η ΑΕΖ στην αρχή του Β’ ημιχρόνου όμως οι ποδοσφαιριστές μας κράτησαν εύκολα μακριά τους αντίπαλους που κατέγραψαν ένα σουτ πάνω από τα δοκάρια στο 47′. Μετά το 60′ το παιχνίδι είχε ρυθμό αλλά απουσίαζαν οι φάσεις. Στο 64′ ο Αντωνίου δεν κατάφερε να κατευθύνει την κεφαλιά προς την εστία. Δύο καλές φάσεις για την ΑΕΖ στο 73′ και στο 74′. Πρώτα ο Παπαστυλιανού απέκρουσε εντυπωσιακά το σουτ ενώ στο επόμενο λεπτό σουτ από καλή θέση πέρασε ψηλά αουτ. Στα εναπομείναντα λεπτά οι ποδοσφαιριστές μας δεν μπορούσαν να δημιουργήσουν κάτι καλό ενώ οποιοσδήποτε κίνδυνος ήρθε από κάποια καλά στημένα χωρίς να καταγραφεί κάποια φάση.

Τελικό σχόλιο: Το παιχνίδι ήταν όπως το αναμέναμε. Δυνατές μονομαχίες χωρίς πολλές φάσεις. Καμιά από τις δύο ομάδες δεν ρίσκαρε και μάλλον με την εξέλιξη του αγώνα προτεραιότητα ήταν να μην χάσουν. Το αποτέλεσμα δεν κρίνεται άσχημο αφού ήρθε εκτός έδρας απέναντι σε ένα ποιοτικό αντίπαλο. Αυτό που μας ανησυχεί είναι η αδυναμία που παρουσιάζει η ομάδα στην δημιουργία και στον έλεγχο του παιχνιδιού σε αρκετά διαστήματα των αγώνων. Κάθε πόντος είναι σημαντικός για να πιάσει η ΟΜΟΝΟΙΑ τον πρώτο στόχο που είναι η οκτάδα με μια καλή συγκομιδή στο τέλος του Α’ γύρου.

 

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.