Α’ ημίχρονο: Ψηλή πίεση απο τους γηπεδούχους στο ξεκίνημα με την πρώτη καλή ευκαιρία στο 4′ απο κόρνερ και τον αντίπαλο να στέλνει την μπάλα έξω. Στο 10′ φαλτσαριστό σουτ του Φοινίρη πέρασε ψηλά αουτ. Στο 17′ ο τερματοφύλακας πρόλαβε τελευταία στιγμή τον Κύπρου. Συνέχιζε να πιέζει ψηλά χωρίς ουσία ο Αχυρωνας-Ονήσιλος και πέρα από μια μια αδύναμη κεφαλιά και ένα αδύναμο σουτ στο 27′ και 37′ δεν συνέβει κάτι αξιόλογο. Στο 41′ ο Φοινίρης με καθοριστικό τάκλιν πρόλαβε τελευταία στιγμή τον επιθετικό. Και φτάνουμε στο 44′ σε μια φάση που η ομάδα μας ζήτησε πέναλτι με τον Κύπρου από το λανθασμένο διώξιμο η μπάλα έφτασε στον Αδάμο Ανδρέου που πάτησε περιοχή και με διαγώνιο δυνατό σουτ άνοιξε το σκορ.

Β’ ημίχρονο: Αργός ο ρυθμός στο ξεκίνημα με την ομάδα μας να διαχειρίζεται σωστά το παιχνίδι. Στο 62′ μια ανόητη ενέργεια του Κύπρου άφησε την ομάδα με 10 ποδοσφαιριστές. Μετά απο αυτό η ομάδα οπισθοχώρησε και έδωσε χώρο στον αντίπαλο. Στο 70′ μεγάλη ευκαιρία για τους γηπεδούχους με κεφαλιά απο το ύψος της μικρής περιοχής που απέκρουσε σταθερά ο Παπαστυλιανού. Κυριάρχησε το πάθος και η δύναμη στα επόμενα λεπτά με τον Αχυρώνα-Ονήσιλο να κρατά μπάλα αλλά να μην κάνει παιχνίδι απλά να γυροφέρνει την μπάλα. Τελευταία ευκαιρία για τους γηπεδούχους κεφαλιά απο πλεονεκτική θέση πέρασε έξω στο 90′.

Τελικό σχόλιο: Πήραμε το ζητούμενο και αυτό είναι το μόνο που μας ενδιαφέρει. Με τον τρόπο που κύλησε το παιχνίδι η ομάδα δεν μπορούσε να το χειριστεί διαφορετικά. Κατάθεση ψυχής από τους ποδοσφαιριστές μας που τα έδωσαν όλα για το διπλό και πλέον η μπάλα είναι στα πόδια μας για την άνοδο.

 

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.