Η ομάδα μας το ερχόμενο Σάββατο (13/4 η ώρα 16:00) αντιμετωπίζει τον Φρέναρο. Ο αγώνας θα διεξαχθεί στο κοινοτικό στάδιο Αραδίππου στα πλαίσια των “8” του Πρωταθλήματος Πρωταθλητριών. Η πρωταθλήτρια της ΠΟΑΛ είναι μια από τα μεγάλα φαβορί για την άνοδο στην επίλεκτη κατηγορία της ΣΤΟΚ και άρα μια εκ των βασικών διεκδικητών μας στο πρωτάθλημα της ανόδου.

Λόγω δυσκολιών στο κοινοτικό στάδιο της Αραδίππου ο αγώνας δεν καλυφθεί τηλεοπτικά. Επομένως, όπως κάθε φορά που δεν υπάρχει η δυνατότητα για τηλεοπτική κάλυψη, τον αγώνα θα σας μεταφέρει η συντακτική ομάδα του olaOMONOIA. Η ομάδα μας θα τα δώσει όλα για την πρόκριση για τα Ημιτελικά. Οι λεβέντες του Μιχάλη Σεργίου χρειάζονται τη στήριξη μας. Καλούμε τον Πράσινο Λαό να δώσει σύσσωμο το παρόν του στον πιο κρίσιμο αγώνα της ομάδας μας μέχρι στιγμής. Η πρόκριση πρέπει να έρθει για να σταλεί το μήνυμα σε όλους πως εμείς είμαστε το πρώτο και αδιαφιλονίκητο φαβορί για την άνοδο.

Στον περιβάλλοντα χώρο του σταδίου θα υπάρχει συνεργείο της μπουτίκ της ομάδας μας και τραπεζάκι για τακτοποίηση των συνδρομών των μελών.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.