Καλεσμένος στην εκπομπή Capital Sports ήταν ο προπονητής της ομάδας μας, Γιάννος Λυμπουρής.

Δείτε τι ανέφερε:

Για τον Απόλλωνα Βασιλείου: «Είναι αναγεννημένος ο Απόλλωνας Βασιλείου τις τελευταίες αγωνιστικές. Τα τελευταία 4 ματς σκόραρε 4 γκολ και ελπίζουμε να συνεχίσει έτσι».

Για την εμφάνιση με την ΑΕΖ: «Είχαμε πολύ καλή απόδοση στο ματς με την ΑΕΖ. Είχε την κατοχή όμως ελέγξαμε εμείς τον ρυθμό».

Αν είναι στόχος η άνοδος: «Από τη μέρα που πήγα στην Ομόνοια είπαμε ότι ο στόχος μας είναι να κερδίσουμε τον επόμενο αγώνα. Κι αυτός είναι ο στόχος μας. Παίζουμε με τον Οθέλλο που είναι σε εξαιρετική φόρμα όμως εμείς θέλουμε τη νίκη».

Αν νιώθουν πίεση: «Γιατί να νιώθουμε πίεση; Πίεση νιώθουν αυτοί που είναι στις σεισμόπληκτες περιοχές τώρα. Εμείς κάνουμε αυτό που αγαπάμε και είμαστε τυχεροί. Σίγουρα πρέπει να ικανοποιούμε τον κόσμο με καλές εμφανίσεις όμως δεν έχουμε πίεση. Εμείς βάζουμε πρώτα πίεση στους εαυτούς όμως όχι σε υπερβολικά πλαίσια».

Για τον κόσμο που ακολουθεί την ομάδα: «Φυσικά ο κόσμος είναι τρομερό πλεονέκτημα. Τραγουδούν από το πρώτο λεπτό που πατούν στο γήπεδο μέχρι και μισή ώρα μετά το ματς. Όταν μεγαλώνει κάποιος ονειρεύεται να παίξει μπροστά σε πολύ κόσμο. Σημαίνει ότι πρέπει να τους αγκαλιάσουμε και να τους ικανοποιήσουμε».

Για τον Ζόρντι Γκόμεθ: «Ο Ζόρντι έπαιξε Πρέμιερ Λιγκ, πήρε το FA Cup όμως το σημαντικότερο είναι ότι είναι εξαιρετικός χαρακτήρας και καλός άνθρωπος. Αυτό είναι το πιο μεγάλο του προτέρημα».

Αν πρέπει να αυξήσει τον αριθμό των ξένων/κοινοτικών την επόμενη σεζόν: «Δεν κάναμε τέτοια συζήτηση, δεν με ενδιαφέρει αυτή την στιγμή. Βλέπω τον επόμενο αγώνα τώρα. Η ομάδα έχει πολύ ποιότητα, έχουμε τον Σάκη Κύπρου που έπαιξε πρώτη κατηγορία. Λίγοι ξένοι είναι καλύτεροι του. Έχουμε τον Αδάμο Ανδρέου, τον Φοινίρη, τον Φροξυλιά και άλλους. Δεν θεωρώ ότι είμαστε υποδεέστεροι σε ποιότητα από τις άλλες ομάδες».

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.