‘Οταν πριν δύο χρόνια ξεκινούσε αυτή η μεγάλη προσπάθεια από την ομάδα μας, δεν γνωρίζαμε σε καμία περίπτωση που μπορούσαμε να φτάσουμε. Σε εκείνο τον πρώτο αγώνα απέναντι στον Τριπτόλεμο Ευρήχου η ομάδα μας έκανε την πρώτη επίσημη της εμφάνιση, νικώντας με 7-0. Τα τέρματα εκείνη τη μέρα πέτυχαν οι Ανγκέλοβ (2), Νεάρχου, Αθανασίου (2), Νεοφύτου, ενώ ένα τέρμα ήταν αυτογκόλ. 

Η εντεκάδα με Τριπτόλεμο:

Ο Μιχάλης Σεργίου από τότε έφτιαχνε κάτι το εντυπωσιακό χωρίς εμείς να το καταλαβαίνουμε. Η βάση εκείνης της ομάδας είναι στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα της Γ’ Κατηγορίας, δύο χρόνια αργότερα. Τα στατιστικά είναι εντυπωσιακά. Αν δούμε τα λεπτά συμμετοχής θα προσέξουμε ότι στη δεκάδα με λεπτά συμμετοχής για τη φετινή χρονιά υπάρχουν πέντε ποδοσφαιριστές που αγωνίστικαν σε εκείνο τον πρώτο αγώνα. Στη δεκάδα είναι επίσης ο Δημήτρης Τζιωνής που είχε αποκτηθεί τον Ιανουάριου εκείνης της σεζόν. 

Πάρης Μαυροφτής, Μάριος Νεάρχου, Κωνσταντίνος Σοφοκλέους, Μίλτος Μιλτιάδους, Μποκομίλ Ανγκέλοβ και Δημήτρης Τζιωνής είναι στις πρώτες 10 θέσεις με λεπτά συμμετοχής για τη φετινή χρονιά. Μην ξεχνάμε επίσης τις πάρα πολύ σημαντικές βοήθειες που δίνουν οι Γιώργος Μαυροφτής, Δήμος Αθανασίου και Τιμόθεος Κοσμά που ήταν επίσης στην ομάδα που ξεκίνησε πριν 2 χρόνια. Στο ρόστερ της ομάδας είναι ακόμα τέσσερις ποδοσφαιριστές που ξεκίνησαν από το Αγροτικό. Πρόκειται για τους Χριστόδουλο Κυριάκου, Ανδρέα Φανίδη, Λοΐζο Αθανασίου και Στέφανο Ιωάννου. 

Για τον Στέφανο θα κάνουμε ειδική αναφορά, καθώς τους τελευταίους μήνες ήταν ουσιαστικά εκτός ομάδας λόγω κάποιου οικογενειακού θέματος. Ήταν από τους κορυφαίους ποδοσφαιριστές της ομάδας αυτά τα 2 χρόνια και ευχόμαστε σύντομα να είναι ξανά στο γήπεδο. 

Με μια βάση λοιπόν από το Αγροτικό, η ομάδα μας βρίσκεται στην κορυφή της Γ’ Κατηγορίας. Χτίζουμε πάντα με βάσεις και όχι απλά να αποκτούμε ποδοσφαιριστές. 

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.