Α’ ημίχρονο: Προσπάθησε να μπει δυνατά η Αραδίππου και να εκμεταλευτεί τον παράγοντα έδρα αλλά περα από καλη κυκλοφορία δεν δημιούργησε κινδύνους. Μετά το δεκάλεπτο η ομάδα μας ισορροπησε κέρδισε κάποια κόρνερ χωρίς να δημιουργήσει κινδύνους. Είχε γρήγορο ρυθμό το παιχνίδι, καλές προϋποθέσεις και για τις δύο ομάδες. Καλύτερη φάση του ημιχρόνου το φαουλ του Αβραάμ που ανάγκασε τον Στρέζο σε μεγάλη απόκρουση στο 45′.

Β ημίχρονο: Γκολ για τους γηπεδούχους με το ‘καλημέρα’ του Β’ ημιχρόνου οταν ο Καλλής μετά απο εκτέλεση φάουλ πέτυχε με το κεφάλι το 1-0. Προσπάθησε να αντιδράσει αμέσως η ΟΜΟΝΟΙΑ το σουτ του Φαμπίνιο αναγκασε τον Σακκά σε εντυπωσιακή απόκρουση. Στο 52′ ο Σακκάς δεν μπορούσε να κάνει τίποτα στο πλασέ του Φαμπίνιο μετά από ωραία συνεργασία των ποδοσφαιριστών μας. Στη συνέχεια ο ρυθμός έπεσε αφού υπήρχαν αρκετές διακοπές. Μεγάλη απόκρουση του Στρέζου σε ευκαιρία του Αβραάμ στο 70′ σε ένα διάστημα όπου οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να βάλουν πίεση. Μετά το 80′ και τις αλλαγές του Τούτιτς η ΟΜΟΝΟΙΑ είχε περισσότερες απαιτήσεις στο γήπεδο. Πρώτα στο 82′ απο την ενέργεια του Κουμή η μπάλα κατέληξε στο Βρίκκη το πλασέ του οποίου πέρασε έξω. Και εκεί που φαινόταν οτι το παιχνίδι παει για ισοπαλία η ομάδα έπαιξε γρήγορα ο Βρίκκης έβγαλε την σέντρα και ο Πικής με κεφαλιά έστειλε την μπαλα στα δίκτυα κάνοντας το τελικό 1-2 στο 94′.

Τελικό σχόλιο: Μεγάλη νίκη για την ΟΜΟΝΟΙΑ του Λαού που μας φέρνει στην πρώτη θέση με συγκάτοικο. Η συνέχεια παραμένει δύσκολη αλλά η εικόνα όλου του οικοδομήματος μας γεμίζει με αισιοδοξία. Να το χαρούμε απόψε και από αύριο δουλειά για το επόμενο παιχνίδι.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.