Με ανάρτηση του στα ΜΚΔ ο επικεφαλής του συμβουλίου του σωματείου μας Αδάμος Ευσταθίου αναφέρθηκε στη μάγκικη ανατροπή της ομάδας μας και τη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Στο τέλος ανέφερε οτι η χωρητικότητα του One Light Stadium θα αυξηθεί για τους εναπομείναντες τέσσερις εντός έδρας αγώνες. Αναμένουμε και την επίσημη ενημέρωση απο το σωματείο.

Αναλυτικά:

Στα 6 χρόνια ύπαρξης του Σωματείου μας ποτέ ξανά δεν αγωνιστήκαμε σε γήπεδο με τόσο πολύ κόσμο της αντίπαλης ομάδας (800+) και χωρίς τους δικούς μας οπαδούς.

Για αυτό και η νίκη στο Αρένα είναι 10 φορές πιο μάγκικη. Γιατί οι λεβέντες μας αν και βρέθηκαν πίσω στο σκορ κατάφεραν να ισοφαρίσουν, να επιβληθούν, να πάρουν την νίκη στο 94″ και να πατήσουν κορυφή. Όλα αυτά σε ένα ντέρμπι χωρίς το Πράσινο Λαό στο πλευρό τους.

Όλα τα πιο πάνω και όλα όσα από καιρό πρεσβεύει η ομάδα μας, δεν αφήνουν άλλη επιλογή σε κανένα μας από το να βουλιάξουμε την Κυριακή το Δάλι, γεμίζοντας από άκρη σε άκρη το One Light Stadium.

☘️ Οκτώ τελικοί για το ποδοσφαιρικό όνειρο, τέσσερις εξ αυτών εντός έδρας. Σε αυτούς τους 4 δεν υπάρχουν δικαιολογίες, δεν υπάρχουν υποχρεώσεις ΟΛΟΙ γήπεδο να πάρουμε την Άνοδο.

*για τον αγώνα της Κυριακής και για τους υπόλοιπους εντός έδρας αγώνες θα μεγαλώσουμε την χωρητικότητα του γηπέδου. Επίσημη ενημέρωση από το Σωματείο.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.