Η 9η αγωνιστική του Πανσόλειου πρωταθλήματος ολοκληρώθηκε χθες βράδυ με τη νίκη της ΑΜΥΝΑΣ Λίνου/ Φλάσου με 1-2 επί του ΠΑΟ Κακοπετριάς. Τα υπόλοιπα αποτελέσματα της αγωνιστικής ήταν: Άρης Σπηλιών – Τριπτόλεμος Ευρύχου 3-0, Πρόοδος Καλλιανών – Α.Ε Κανναβιών 9-1 και φυσικά ΟΜΟΝΟΙΑ 1948 – Α.Ε Τεμπριάς 5-0.

Με το πέρας της 9ης αγωνιστικής η ΟΜΟΝΟΙΑ παραμένει πρώτη (27 βαθμούς) με 7 βαθμούς διαφορά από την δεύτερη ΑΜΥΝΑ. Έχουν απομείνει πέντε αγωνιστικές για την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος και με την διαφορά στο +7 πολύ δύσκολα μπορεί η ομάδα μας να χάσει το τρόπαιο. Η ΟΜΟΝΟΙΑ εκτός από την σημαντική διαφορά που διαθέτει, δείχνει πως παίζει μπάλα σε άλλο επίπεδο.

Την ερχόμενη αγωνιστική (Σάββατο 26/1) εξορμούμε στην Κακοπετριά για να αντιμετωπίσουμε την τελευταία στη βαθμολογία Α.Ε Κανναβιών και την μεθεπόμενη υποδεχόμαστε στο στάδιο του ΘΟΙ την ΑΜΥΝΑ Λίνου/ Φλάσου. Σε περίπτωση που νικήσουμε και τους δύο αγώνες, η ομάδα μας θα στεφθεί πρωταθλήτρια από την 11η αγωνιστική ανεξαρτήτως οποιονδήποτε άλλων αποτελεσμάτων. Με προσήλωση και με σοβαρότητα θεωρούμε πως βάσει όλων αυτών που έχουμε δει τόσο από την ομάδα μας όσο και από τους αντιπάλους της, πως η διεύρυνση του σερί σε 11 νίκες και η πρόωρη στέψη ως πρωταθλητές δεν είναι κάτι υπεραισιόδοξο. Φτάνει όμως να συνεχίσουμε στο ίδιο τέμπο… τα κεφάλια μέσα λοιπόν.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.