Την Ομόνοια του Λαού την είχαμε συνηθίσει από τότε που ξεκίνησε την προσπάθειά της στο αγροτικό μέχρι σήμερα να επικρατεί κατά κράτος του αντίπαλου της σε όλα τα σημεία του αγώνα. Συνήθως είχαμε την κατοχή, περισσότερες τελικές προσπάθειες, περισσότερα κόρνερ και περισσότερες ευκαιρίες από τον αντίπαλο.

 

Στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος κόντρα στην ΜΕΑΠ είδαμε κάτι διαφορετικό. Μετά το γρήγορο γκολ της ομάδας μας η ΜΕΑΠ πήρε την μπάλα στα πόδια της και προσπάθησε να επιβάλει τον ρυθμό της κάτι όμως που δεν κατάφερε.

 

Η ομάδα μας στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα αμύνθηκε πολύ καλά έκλεισε τους διαδρόμους και δεν άφησε τον αντίπαλο να δημιουργήσει κλασικές ευκαιρίες πλην ελάχιστων περιπτώσεων. Ένα ενδεικτικό στατιστικό είναι οι τελικές προσπάθειες προς τον στόχο που ήταν μοιρασμένες (από 3 για κάθε ομάδα).

 

Η εικόνα του αγώνα μας θύμισε ότι ο βαθμός δυσκολίας ανέβηκε αλλά και το ότι η ομάδα μας έχει τη νοοτροπία νικητή και πλέον μπορούμε να πούμε ότι είναι εθισμένη στις νίκες! Κόντρα σε μια από τις καλύτερες ομάδες της κατηγορίας η Ομόνοια κέρδισε καθαρά έστω και χωρίς το γνωστό παιχνίδι της.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.