Την καλύτερη άμυνα στην Επίλεκτη Κατηγορία της ΣΤΟΚ έχει η ομάδα μας με μόλις τρια τέρματα παθητικό. Μάλιστα, η άμυνα και ο τερματοφύλακας μας κράτησαν το μηδέν σε οκτώ αγώνες. Η τελευταία φορά που η ομάδα μας δέχτηκε γκολ ήταν απέναντι στην Πέγεια. Στις επόμενες 5 αγωνιστικές η ομάδα δεν δέχτηκε κανένα τέρμα, με τους αντιπάλους μάλιστα να δημιουργούν ελάχιστες φάσεις. Σε όποια στιγμή όμως ο τερματοφύλακας μας, Χριστόδουλος Κυριάκου, χρειάστηκε να παρέμβει δήλωσε παρών. 

Δεν είναι μόνο όμως η αμυντική γραμμή που πρέπει να πάρει τα εύσημα, αλλά και ο χώρος του κέντρου. Σε γενικές γραμμές, ο Μιχάλης Σεργίου δουλεύει όλες τις γραμμές της ομάδας και τα αποτελέσματα είναι τα αναμενόμενα. Έχει βρει μιά σταθερή τετράδα στην άμυνα, με τους Μικέλλη, Π. Μαυροφτή, Γαβριηλίδη και Ρ. Σοφοκλέους, ενώ μπροστά τους όποιος και να αγωνίζεται προσφέρει την όσο το δυνατό καλύτερη κάλυψη έτσι ώστε να περιοριστούν οι επικίνδυνες φάσεις προς την εστία του Κυριάκου. 

Τέλος αξίζει να αναφέρουμε ότι η αμέσως επόμενη καλύτερη άμυνα είναι αυτή της ΑΣΠΙΣ Πύλας με 6 γκολ παθητικό, που έχει όμως πετύχει μόνο 9 τέρματα. Η ομάδα μας έχει πετύχει 23 και έχει μακράν την καλύτερη διαφορά τερμάτων στο Πρωτάθλημα. 

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.