Μιλώντας στην σελίδα balla, ο προπονητής μας, Μιχάλης Σεργίου, σχολίασε τη μεγάλη νίκη στα Λύμπια επί της Ολυμπιάδας και έκλεισε τα στόματα των αντιπάλων και εκτός γηπέδου. 

Πιο κάτω, αυτούσιες οι ερωτήσεις και οι απαντήσεις:

Για το πως κύλησε η εβδομάδα προετοιμασίας και το ότι η ομάδα του προερχόταν από ανεπιτυχή αποτελέσματα: «Όλως παραδόξως στην ομάδα, διοίκηση, τεχνική ηγεσία, παίκτες και κόσμος, από τη Δευτέρα που άρχισε η προετοιμασία, έβλεπα στα μάτια όλων ότι πίστευαν ότι θα κερδίσουμε. Οι τελευταίες εμφανίσεις ήταν πολύ καλές, χάσαμε βαθμούς στις λεποτμέρειες. Μετά τα παιχνίδια με την ΕΝΑΔ και τη ΜΕΑΠ, οι παίκτες ήταν στεναχωρημένοι. Με την Ολυμπιάδα, θέλαμε μόνο τη νίκη. Δούλεψαν όλοι κατά τη διάρκεια της εβδομάδας και ήταν κοντά στην ομάδα άπαντες, σαν μία οικογένεια. Ήρθε μία νίκη, σημαντική μεν, δεν παύει όμως να είναι μονάχα τρεις βαθμοί δε. Υπάρχουν ακόμη αρκετοί βαθμοί μπροστά μας. Για να έχει σημασία αυτή η νίκη θα πρέπει να κερδίσουμε και τα επόμενα παιχνίδια».

 

Για το πως είδε το ντέρμπι: «Είχε τις δικές τους ιδιατερότητες με δηλώσεις που έγιναν από την αντίπαλη ομάδα πριν από τον αγώνα. Προσπαθήσαμε να αφήσουμε έξω τους παίκτες από αυτό το κομμάτι. Έπρεπε να κερδίσουμε πάση θυσία. Ελέγξαμε το παιχνίδι στο α’ ημίχρονο και ξέραμε ότι θα μας πιέσουν στην επανάληψη. Βρήκαμε νωρίς το γκολ που μας βοήθησε. Θέλω να συγχαρώ τους παίκτες μου, πήραν αυτό που δικαιούνταν μέσα στο γήπεδο. Σε θέμα ευκαιριών, ήμασταν καλύτεροι. Είχαμε πιο καλές ευκαιρίες και είχαμε δημιουργήσει πιο πολλές προοπτικές. Να συγχαρώ την Ολυμπιάδα για την προσπάθεια της, αν και όπως μου έχουν αναφέρει, έγιναν κάποιες δηλώσεις με το τέλος του αγώνα για αντιποδόσφαιρο. Η μόνη ομάδα που δεν έπαιξε αντιποδόσφαιρο και πέρσι και πρόπερσι, είναι η δική μας. Δεν θα πέσει κανένας παίκτης μας κάτω στο έδαφος για κάποιο λόγο που να μην είναι σοβαρός και χθες όταν έγινε αυτό, κάποιοι το παρερμήνευσαν. Κάποιοι πίστεψαν πως όταν η μπάλα είναι εκτός γηπέδου, μας συμφέρει. Όχι δεν είναι έτσι. Και να πληροφορήσω πως και στις τρεις περιπτώσεις που έγινε αυτό, είχαμε την κατοχή. Καταλαβαίνω την πικρία και του φίλου Αιμίλιου (προπονητής Ολυμπιάδας), μπορεί να μιλήσαν εν βρασμώ ψυχής. Δεν θέλω να δώσω συνέχεια σε αυτό. Το fair play είναι μέρος του παιχνίδιου, να συγχαρώ τους παίκτες που τήρησαν το fair play από την αντίπαλη ομάδα, όπως και τους δικούς μας. Υπήρχαν μονομαχίες στο ντέρμπι, ήμασταν πιο διεκδικητικοί και κερδίσαμε. Και κλείνοντας, να αναφέρω πως οι πίακτες μας που ήταν στο έδαφος σε κάποιες φάσεις, έγιναν αναγκαστική αλλαγή. Δεν δεχόμαστε αυτά που αναφέρονται».

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.