Μια είδηση που θα μπορούσε να χαρακτηριστεί το λιγότερο ως ντροπιαστική, βγήκε προς τα έξω από την κουβέντα μεταξύ των μελών του ΔΣ του Σωματείου μας, Μιχάλη Ιορδάνους και Αδάμο Ευσταθίου και των Πανίκου Κωνσταντίνου και Γιάννου Τραν.

Συγκεκριμένα, τα μέλη του ΔΣ της ΟΜΟΝΟΙΑΣ αποκάλυψαν ότι η Ομόνοια Ποδόσφαιρο ΛΤΔ απαγόρευσε σε ποδοσφαιριστές που αγωνίζονταν στις ακαδημίες τους, και συγκεκριμένα στην ομάδα Κ19, να πάρουν την ελευθέρα τους εάν θα υπέγραφαν στην ομάδα μας. Μιλάμε για ποδοσφαιριστές οι οποίοι θα αποχωρούσαν ούτως ή άλλως από την Ομόνοια Ποδόσφαιρο ΛΤΔ!

Ουσιαστικά, η εταιρεία του Παπασταύρου εκμεταλλεύεται το γεγονός ότι διατηρεί τα δικαιώματα εκπαίδευσης των νεαρών ποδοσφαιριστών και δεν τους επιτρέπει να μείνουν ελεύθεροι και να συνεχίσουν την καριέρα τους σε όποια ομάδα επιθυμούν. Και ο λόγος; Διότι έτσι νομίζουν ότι θα χτυπήσουν το δικό μας Σωματείο!

Το μίσος και ο φόβος κάποιων προς την ομάδα μας τους κάνει να μην μπορούν να σκεφτούν λογικά. Το να στερείς σε έναν νεαρό ποδοσφαιριστή την ευκαιρία να αγωνιστεί σε μια ομάδα η οποία θα του δώσει την ευκαιρία να αναδείξει το ταλέντο του και να εξελιχθεί, νομιζόμενος ότι με αυτό τον τρόπο θα μπορέσεις να κάνεις ζημιά στην ΟΜΟΝΟΙΑ του Λαού, μπορεί να χαρακτηριστεί το λιγότερο εώς ανήθικο και κομπλεξικό.

Δεν περιμέναμε όμως διαφορετική αντιμετώπιση, είναι γνωστοί, άλλωστε, για τις ανήθικες μεθόδους που χρησιμοποίησαν τα τελευταία 3 χρόνια για να πολεμήσουν το Σωματείο μας και είμαστε σίγουροι πως, εάν χρειαστεί, θα το ξανακάνουν.

Δεν έχουμε να πούμε τίποτε άλλο, ας τους κρίνει ο κόσμος.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα στο 16ο λεπτό του βίντεο:

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.