Εορταστική η διάθεση των τελευταίων ημερών αλλά εμάς το μυαλό μας είναι κολλημένο στο μεγάλο παιχνίδι του Σαββάτου. Αφότου ‘έκατσε η πυρά’ από τη νίκη επί της Ομόνοιας Αραδίππου οι άνθρωποι της ΑΕΖ με την παρέλαση τους στα μέσα ενημέρωσης και το παράλογο αίτημα τους για αλλαγή του γηπέδου μας έβαλαν από νωρίς στον ρυθμό του αγώνα. Ενός κρίσιμου αγώνα που στο τέλος του μόνο μια ομάδα θα είναι ευχαριστημένη απο το αποτέλεσμα.

Η ΑΕΖ είναι μια ομάδα που ξεκίνησε το πρωτάθλημα μουδιασμένα παρά τις ηχηρές μεταγραφές που πραγματοποίησε το καλοκαίρι. Μετά το μεταξύ μας παιχνίδι την 6η αγωνιστική του Α’ γύρου και την λευκή ισοπαλία έκανε ένα πολύ καλό σερί και βρέθηκε στην πρώτη θέση στο τέλος της Α’ φάσης. Στην Β’ φάση πραγματοποιεί εκ πρώτης όψεως μια καλή πορεία αν και σε πολλά παιχνίδια κέρδισε χωρίς να ιδρώσει ιδιαίτερα .

Όσον αφορά την ομάδα μας η ιδιαιτερότητα του αγώνα έχει να κάνει με τον αντίπαλο. Όλοι οι προηγούμενοι αγώνες είχαν την μορφή τελικού αφού όπως είχαν διαμορφωθεί τα βαθμολογικά δεδομένα η παραμικρή απώλεια θα ήταν οδυνηρή στην προσπάθεια για άνοδο. Η διαφορά τώρα είναι ότι και για τον αντίπαλο ο αγώνας έχει την μορφή τελικού και βολεύεται και με την ισοπαλία. Αν δείτε τους προηγούμενους μας αγώνες με Πέγεια και Αχυρώνας/Ονήσιλος καίγονταν για τη νίκη ενώ ΜΕΑΠ και Ομόνοια Αραδίππου δεν είχαν βαθμολογικό κίνητρο. Επομένως μπροστά μας έχουμε ένα ψηλό εμπόδιο που δίνοντας τα πάντα εντός γηπέδου και στην κερκίδα θα το ξεπεράσουμε και θα βρεθούμε ένα βήμα πριν τον μεγάλο στόχο.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.