Αδερφέ ανυπότακτε Ομονοιάτη

Απευθυνόμαστε σε σένα σήμερα στην πιο κρίσιμη αλλά συνάμα και πιο όμορφη μέρα της ιστορίας μας μέχρι την επόμενη.
Απευθυνόμαστε σε σένα που δεν έσκυψες ποτέ κεφάλι. Που δεν λογάριασες ποτέ τις αμέτρητες λύπες και ήσουν πάντα στο πλευρό Της. Που θέλεις σαν τρελός να ξανά νιώσεις αυτό το σκίρτημα στην καρδιά όπως ένιωθες τα περασμένα χρόνια.

Σε σένα που το περασμένο καλοκαίρι σε πρόδωσαν και σου έκαναν τη μοναδική σου αγάπη ακόμα μία εταιρεία.

Σε σένα που μπορεί λόγω της υπερβολικής σου αγάπης για την Ομόνοια να ήθελες να τους δώσεις μια ευκαιρία. Να πήγες στα πρώτα παιχνίδια στο ΓΣΠ αλλά να αντίκρισες πλέον μία ξένη. Να είδες άδειες και βουβές κερκίδες που δεν αρμόζουν στον Πράσινο Λαό.

Σε σένα που μπορεί ακόμα να είσαι μπερδεμένος. Που θες να δεις την Ομόνοια ξανά μεγάλη και τον πράσινο Λαό να προελαύνει.

Σε σένα που θες να δώσεις μία απάντηση σε όλους αυτούς που μας έλεγαν ότι είναι μονόδρομος η εταιρεία.

Σήμερα αδερφέ Ομόνοιατη είναι η ευκαιρία να ανταμώσουμε ξανά. Να ζήσουμε αυτά που μας στέρησαν. Να τους δείξουμε ότι ο πράσινος Λαός γεμίζει ξανά τα γήπεδα και δεν χρειάζεται κανέναν επενδυτή για να το κάνει αυτό. Να θυμηθούμε μαζί τι σημαίνει ατμόσφαιρα γηπέδου.

Έλα να θυμηθούμε μαζί ποια ήταν η Ομόνοια που αγαπήσαμε. Έλα και εσύ να είσαι μέρος της πιο όμορφης ιστορίας που φτιάχνουμε μόνοι μας! Και όταν περάσουν τα χρόνια και το όνειρό μας μεγαλώνει θα θυμάσαι ότι ήσουν εκεί από την πρώτη στιγμή!

ΜΕ ΤΟΝ ΛΑΟ ΟΔΗΓΗΤΗ ΞΑΝΑ ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΕΣΥ!

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.