Η ομάδα μας το ερχόμενο Σαββατοκύριακο καλείται να κάνει αυτό που έκανε καλά μέχρι τώρα και να τελειώσει την υπόθεση πρωτάθλημα μια ώρα αρχύτερα. Ωστόσο, όπως λέει και η σοφή λαϊκή παροιμία: «μεν σούζεις τα πόθκια σου πριχού καβαλλιτζιέψεις»…

Η δουλειά των ποδοσφαιριστών μας και της τεχνικής ηγεσίας είναι η ίδια όπως κάθε βδομάδα, να βάλουν τα κεφάλια κάτω, να προετοιμαστούν κατάλληλα και την μέρα του αγώνα να δώσουν το 101% τους για να φέρουν το τρίποντο και συνάμα το τρόπαιο στον Πράσινο Λαό. Δεν αλλάζει κάτι για αυτούς, καλούνται να συνεχίσουν με τον ίδιο ακριβώς τρόπο αυτό που έκαναν μέχρι στιγμής. Ο κόσμος εννοείται πως θα έρθει με πανηγυρική διάθεση στο γήπεδο για να σπρώξει και να βοηθήσει την ομάδα να πάρει την πολυπόθητη νίκη και εννοείται πως σαν ΟΜΟΝΟΙΑτες εκτός από το ότι απαιτούμε το νικηφόρο αποτέλεσμα, πιστεύουμε πως η ομάδα μας είναι η ανώτερη. Δεν πρόκειται για δείγμα αλαζονείας αλλά η φανέλα και η ιστορία της ΟΜΟΝΟΙΑΣ είναι τόσο τεράστια που κανένας αντίπαλος δεν μπορεί και δεν πρέπει να νιώθει φαβορί όταν έρχεται αντιμέτωπος της.

Όμως, να μην πετάξουμε στα σύννεφα, εκκρεμούν ακόμα 90 λεπτά για να ολοκληρωθεί η πρόωρη στέψη της ΟΜΟΝΟΙΑΣ και πρέπει όλοι μας να παραμείνουμε σοβαροί.

Όλοι σαν μια γροθιά, ΠΑΜΕ ΟΜΟΝΟΙΑ!

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.