Τιμήθηκαν οι νικητές των βραβείων olaOmonoia/Joma

Όπως δημοσιεύσαμε εχθές, από φέτος θα δίνεται ένα βραβείο του MVP της χρονιάς! 

Μεγάλος χορηγός των βραβείων, η Joma Cyprus, με την οποία έχουμε συνεργασία σαν σωματείο από την πρώτη μέρα, ενώ σύντομα θα έχουμε και άλλη συνεργασία μαζί τους ως σελίδα, ώστε οι οπαδοί μας να έχουν εκπτώσεις και δώρα. Η νέα σελίδα της Joma Cyprus είναι joma.cy.

Αρχικά, τιμήθηκαν τα δύο στελέχη του τεχνικού επιτελείου:

Ο Χρίστος Τουμάζου, αναλυτής της ομάδας μας, με σημαντικότατη συμβολή από το 2018.

Η Ερατώ Φανίδη, φυσιοθεραπεύτρια της Ομόνοιας από το 2018, έχει συμβάλει τα μέγιστα για τις πορείες μέχρι σήμερα.

Τέλος, ο MVP της χρονιάς, ο πρώην αρχηγός της ομάδας και προπονητής των U19, Μίλτος Μιλτιάδους. Την φετινή χρονιά, ο Μίλτος βρίσκεται στην ομάδα μας ως team manager και ως προπονητής των U19 από τα μέσα της χρονιάς, ενώ έχει πάρει και την άνοδο στην πρώτη κατηγορία με την ομάδα του, μια τεράστια επιτυχία για όλους μας

Για το βραβείο MVP, υπήρχαν δύο υποψηφιότητες από την ομάδα του olaOmonoia. Ο Ανδρέας Σάββα, αθλητικός διευθυντής της Ομόνοιας, με πολύχρονη, εξαιρετικά σημαντική προσφορά στο σωματείο μας και ένας από τους κυριότερους παράγοντες των επιτυχιών από την πρώτη μέρα.

Η δεύτερη επιλογή, ο Μίλτος Μιλτιάδους. Την φετινή χρονιά, ο Μίλτος βρίσκεται στην ομάδα μας ως team manager και ως προπονητής των U19 από τα μέσα της χρονιάς, ενώ έχει πάρει και την άνοδο στην πρώτη κατηγορία με την ομάδα του, μια τεράστια επιτυχία για όλους μας. 

Η απόφαση δύσκολη αλλά μέσα από ψηφοφορία της ομάδας του olaOmonoia, αποφασίστηκε όπως το βραβείο δωθεί στον Μίλτο. Μελλοντικά, θεωρούμε βέβαιο ότι θα βραβευθεί και η άλλη υποψηφιότητα, του Α. Σάββα καθώς του αξίζουν πολλά βραβεία.

Τέλος να πούμε ότι, την επόμενη χρονιά θα υπάρχει και νέο βραβείο, στο οποίο η ψηφοφορία θα γίνει ανοιχτά από την σελίδα μας και θα μπορεί να ψηφίσει οποιοσδήποτε!

Συγχαρητήρια σε όλους στο οικοδόμημα, για όλες τις επιτυχίες. Με την σκληρή δουλειά όλων, το σωματείο μας μεγαλώνει χρονιά με χρονιά.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.