Φιλοξενούμενος στην εκπομπή «Επι παντός αθλητικού» με τον Μάκη Νικολάου στο Super Sport FM 104 ήταν ο προπονητής της ομάδας μας Νίκος Νικολάου. Αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στο παιχνίδι της Παρασκευής, τη νέα χρονιά και γενικά για τις εμπειρίες που αποκόμισε την σεζόν που διανύουμε.

Διαβάστε πιο κάτω τι λέχθηκε

Για τoν επερχόμενο μάτς: Ήταν ευκαιρία τώρα με τη διακοπή να επιστέψουν κάποια παιδιά και αντιμετωπίζουμε ένα αντίπαλο που έχει ώς στόχο να ανέβει.

Για τις ομάδες που θα ανέβουν: Έχουν ξεκαθαρίσει τα πράγματα για άνοδο. Είναι πάρα πολύ δύσκολο να αλλάξει η τετράδα

Για την ομάδα του: Είναι αλήθεια ότι περάσαμε δύσκολα τον πρώτο γύρο. Κάθε αγωνιστική είχαμε 8-10 απουσίες. Κάναμε την αντεπίθεσή μας στον στο δεύτερο γύρο.

Για τη νέα σεζόν: Έχω ακόμα ένα χρόνο συμβόλαιο με την ομάδα. Δέν έχουμε κάτσει στο τραπέζι να πούμε τους στόχους αλλά από τη μέρα που ιδρύθηκε αυτή η ομάδα στόχος είναι η άνοδος στη πρώτη κατηγορία.

Για το τι έχει αποκομίσει: Με το να συμμετέχει η Σαλαμίνα, ο Ερμης, η Καρμιώτισσα μας ανέβασαν επίπεδο, γίναμε πιο απαιτητικοί, μέσα απο τις αποτυχίες μαθαίνεις. ΄Οποιος έχει όρεξη βελτίώνεται.

Για το θέμα του γηπέδου: Έχουμε το δικό μας προπονητικό κέντρο. Με το γηπεδικό υπάρχει σοβαρό πρόβλημα για πάρα πολλές ομάδες. Υπήρχε μια συζήτηση με τη Δόξα να αγωνιζόμαστε στο δικό της γήπεδο ένα καθαρά ποδοσφαιρικό γήπεδο.

Home Page

 

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.