Όπως έχει γίνει γνωστό εδώ και λίγες μέρες, η ΟΜΟΝΟΙΑ θα αγωνίζεται στο Γήπεδο “Δημήτρης Χάματσος” στο Δάλι την επόμενη σεζόν.

Θα δώσουμε 14 ή 15 εκτός έδρας παιχνίδια, αναλόγως της κλήρωσης. Όπως και πέρσι, έτσι και φέτος θα ταξιδέψουμε αρκετά στις επαρχίες Λάρνακας και Αμμοχώστου, καθώς μόλις τρεις ομάδες του πρωταθλήματος εδρεύουν σε Λεμεσό και Πάφο.

Συγκεκριμένα, πρόκειται για τις τρεις από τις τέσσερις νεοφώτιστες. ΑΕ Ζακακίου και Ύψωνας FC έχουν την έδρα τους στο Δημοτικό Γήπεδο Παρεκκλησιάς και στο Κοινοτικό Στάδιο Ερήμης αντίστοιχα, ενώ η Πέγεια 2014 θα αγωνίζεται στο Δημοτικό Στάδιο Πέγειας, ένα γνώριμο για εμάς γήπεδο.

Απ’ εκεί και πέρα, όσον αφορά την Επαρχία Λευκωσίας, η ΠΑΕΕΚ Κερύνειας θα αγωνίζεται στο “Κερύνεια Επιστροφή”, η, επίσης νεοφώτιστη, ΜΕΑΠ Πέρα Χωριού – Νήσου στο “Θεοδώρειο” Κοινοτικό Στάδιο Πέρα Χωριού και η Ολυμπιάς Λυμπιών στο Γήπεδο “Ολυμπιάς Λυμπιών”.

Στην Επαρχία Λάρνακας τώρα, ο Οθέλλος Αθηαίνου θα παίζει στο Στάδιο “Οθέλλος Αθηαίνου”, Ερμής και Ομόνοια Αραδίππου θα “μοιράζονται” το Δημοτικό Γήπεδο Αραδίππου, ενώ η Αλκή θα παίζει στο Κοινοτικό Γήπεδο Ορόκλινης.

Στην Επαρχία Αμμοχώστου, η νεοσύστατη ομάδα του Αχυρώνα – Ονήσιλου θα χρησιμοποιεί για τους εντός έδρας αγώνες της το Δημοτικό Στάδιο Σωτήρας, η Αγία Νάπα θα παίζει στο Δημοτικό Στάδιο Αγίας Νάπας, η Αναγέννηση Δερύνειας στο Στάδιο “Αναγέννηση Δερύνειας”, ενώ ο Εθνικός Άχνας και ο ΠΟ Ξυλοτύμπου στο Δασάκι.

*Σημειώνεται ότι οι έδρες μπορεί να διαφοροποιηθούν αναλόγως των τηλεοπτικών μεταδόσεων, της επανασποράς του γρασιδιού αλλά και των αποφάσεων της αστυνομίας.

Δείτε τον χάρτη με τις έδρες των ομάδων της Β’ Κατηγορίας:

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.