Α ημίχρονο: Με δυνατές μονομαχίες ξεκίνησε ο αγώνας με την ΑΕΖ να ελέγχει το κέντρο και τους ποδοσφαιριστές μας να χάνουν εύκολα μπάλα. Η υπεροχή των φιλοξενουμένων μετουσιώθηκε σε δύο ευκαιρίες στο 10′ και 14′ με τον Παπαστυλιανού να αντιδρά σωστά και στις δύο περιπτώσεις. Οι εσωτερικές αλλαγές βελτίωσαν την εικόνα με τους ποδοσφαιριστές μας να πατούν καλύτερα στο γήπεδο μετά το εικοσάλεπτο. Πολύ λίγα πράγματα επιθετικά με την πρώτη μας ευκαιρία να έρχεται στο 37′ σε φάουλ του Γκόμεθ και τον αντίπαλο με πισινή κεφαλιά να στέλνει την μπάλα δίπλα απο το δοκάρι.

Β ημίχρονο: Όπως αναμενόταν ο Γιάννος Λυμπουρής προσπάθησε να κάνει πιο επιθετική την ομάδα. Ένα φάουλ στο 52’ για τους φιλοξενούμενους πέρασε λίγο πάνω από τα δοκάρια. Στο 63’ η μπάλα απο την προβολή του Αντωνίου βρίσκει ξεκάθαρα στο απλωμένο χέρι αντιπάλου με διαιτητή και επόπτη να δείχνουν παίζεται. Μεγάλη ευκαιρία στο 70′ με το σουτ του Απόλλωνα να περνά δίπλα απο το δοκάρι. Στην συνέχεια οι φιλοξενούμενοι έπεφταν συνεχώς κάτω ενω και ο διαιτητής συνέβαλε στο να μην παίζεται ποδόσφαιρο. Προσπάθησε  μακρινές μπαλιές βάζοντας ύψος στην αντίπαλη περιοχή χωρίς να δημιουργεί πολλές φάσεις ενώ η ΑΕΖ ήταν επικίνδυνη στις αντεπιθέσεις και σε μια απο αυτές ο Παπαστυλιανού απέκρουσε τετ-α-τετ.

Τελικό σχόλιο: Ο αγώνας ήταν οπως τον περιμέναμε με δυνατές μονομαχίες και λίγες φάσεις. Πάλεψαν μέχρι το τελευταίο λεπτό οι ποδοσφαιριστές μας αλλά περιμέναμε περισσότερα στο δημιουργικό κομμάτι. Στάθηκε και άτυχη αφού ο Απόλλωνας αποχώρησε τραυματίας και λιγόστεψαν και οι επιλογές. Δυστυχώς σε αντίθεση με τους αντιπάλους μας που στα περισσότερα παιχνίδια κάνουν περίπατο εμείς δίνουμε το 100%. Λίγο η διακοπή, λίγο το τι προηγήθηκε του αγώνα ίσως δεν μας ευνόησε. Ο κόσμος έμεινε για μεγάλο χρονικό διάστημα μετά το τέλος και αποθέωσε τους ποδοσφαιριστές μας θέλοντας να δείξει την εκτίμηση του για όλες τις στιγμές που μας έχουν χαρίσει την φετινή χρονιά.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.