Σύμφωνα με τις πρώτες αποκλειστικές πληροφορίες που φτάνουν κοντά μας, ο πρώτος αγώνας της ομάδας μας κόντρα στην Άμυνα Λίνου/ Φλάσου θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 17/3 η ώρα 15:00. Η ομάδα μας καλείται να πάρει από το πρώτο παιχνίδι σκορ που να της δίνει σαφής προβάρισμα απέναντι στην δευτεραθλήτρια Άμυνα. Τα πράγματα δεν θα είναι τόσο εύκολα όσο με τον Τριπτόλεμο. Η Άμυνα ήταν η μοναδική ομάδα στο πρωτάθλημα που μας έβαλε δύσκολα και χρειάστηκε μεγάλη προσπάθεια για να καμφθεί η αντίσταση της.

Υψίστης σημασίας λοιπόν ο επόμενος αγώνας, που κακά τα ψέματα είναι πρόωρος τελικός. Η Άμυνα είναι η πιο δύσκολη ομάδα που παίρνει μέρος στον θεσμό και αποκλείοντας την ουσιαστικά πετάμε έξω τον αντίπαλο που είχε τις περισσότερες πιθανότητες να μας κάνει την “ζημιά” στον τελικό. Είναι θετικό για εμάς το γεγονός πως την αντιμετωπίζουμε σε διπλούς αγώνες και όχι σε μονό καθώς ένα και μόνο 90λεπτο εγκυμονεί κινδύνους.

Για να γίνει όμως αυτό που θέλουμε όλοι (νίκη με μηδέν παθητικό), πρέπει και ‘μεις με την σειρά μας να φέρουμε την δικιά μας αποστολή εις πέρας: Πάμε μαζικά στο γήπεδο και σπρώχνουμε με την φωνή μας τα παλικάρια μας στη νίκη. Καλούμε σύσσωμο τον Πράσινο Λαό να βρεθεί δίπλα από την αγάπη μας και να την βοηθήσει στο έργο της να πάρει προβάδισμα πρόκρισης. Θα επιστρέψουμε εντός των επόμενων ημερών για σας ανακοινώσουμε το γήπεδο (θα είναι σίγουρα εντός Λευκωσίας, όχι του ΑΟΛ) στο οποίο θα διεξαχθεί η αναμέτρηση, μέχρι τότε κυκλώστε στο ημερολόγιο σας την 17η μέρα του Μάρτη, γιατί εκείνη η μέρα χωράει μόνο για ένα πράγμα, την ΟΜΟΝΟΙΑ!

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.