Ά ημίχρονο:Έδωσε χώρο στην ΠΑΕΕΚ η ομάδα μας στα πρώτα λεπτά και μας βγήκε σε μεγάλο βαθμό αφού βρήκαμε κενούς χώρους και δημιουργήσαμε πολλές φάσεις. Στο 1′ ενα συρτό πλασέ του αντιπάλου πέρασε εκτός. Στο 3′ αδύναμο σουτ του Λίλλη αποκρούστηκε απο τον τερματοφύλακα ενώ την ίδια κατάληξη είχε το σουτ του Σάκη στο 12′. Στο 15′ στο γύρισμα του Αντωνίου ο Σάκης απο το ύψος του πέναλτι έστειλε την μπάλα άουτ. Ακολούθησε ένα σουτ του Αδάμου Αντρέου που πέρασε ψηλά άουτ στο 24’ ενω κοντά στο ημίωρο ο Αντωνίου απο κοντά δεν κατάφερε να σπρώξει την μπάλα στα δίκτυα. Στα εναπομείναντα λεπτά ο ρυθμός έπεσε και δεν υπήρχαν φάσεις.

Β’ ημίχρονο: Προσπάθησε να βάλει πίεση η ομάδα μας στο ξεκίνημα του Β’ ημιχρόνου. Η ΠΑΕΕΚ είχε την πρώτη καλή στιγμή το δυνατό σουτ αποκρούστηκε εντυπωσιακά απο τον Παπαστυλιανού στο 54′. Στο 63′ ο Ματθαίου γύρισε εντός περιοχής στον Φροξυλιά που με δυνατό σουτ έκανε το 1-0. Στο 69′ σε αντεπίθεση ο Σπύρου φάνηκε να προλαβαίνει τον αντίπαλο και να παίζει μπάλα ο διαιτητής όμως έδωσε πέναλτι από το οποίο ήρθε η ισοφάριση.  Στο 72’ το σουτ του Αντωνίου πέρασε δίπλα απο το δοκάρι. Στο αμέσως επόμενο λεπτό απο στατική φάση η μπάλα κατέληξε στον αντίπαλο του σουτ του κόντραρε και κατέληξε στα δίκτυα μας. Ρίσκαρε και πίεσε μέχρι το τελευταίο λεπτό η ομάδα μας ζήτησε πέναλτι ενώ η μεγαλύτερη ευκαιρία καταγράφηκε στις καθυστερήσεις με τον Κύπρου να μην βρίσκει καλά την μπάλα.
Τελικό σχόλιο: Άδικη ήττα σε έναν αγώνα που ήμασταν συνεχώς καλύτεροι. Χωρίς να είναι επικινδυνος ο αντίπαλος έβαλε δύο γκολ ενώ νοιώθουμε αδικημένοι και απο την διαιτησία χωρίς να έχουμε ξεκάθαρη εικόνα για το πέναλτι και για αυτό που ζητήσαμε. Η συνολική παρουσία σήμερα ήταν καλή . Απλά έλειπε το καθαρό μυαλό. Είναι πάντως απορίας άξιο πως στο 70′ η ομάδα κερδίζει με 1-0 και μετά από κόρνερ  ο αντίπαλος βγαίνει τρεις με δύο στην αντεπίθεση. Επίσης παρόλο το ύψος που έχει η ομάδα απο την αρχή της χρονιάς δεν δημιουργούμε κινδύνους στα πολλά στημένα που κερδίζουμε. Τα βαθμολογικά περιθώρια έχουν στενέψει. Χρειαζόμαστε 2 νίκες στα εναπομείναντα παιχνίδια με Αναγέννηση και Ολυμπιάς για να παραμείνουμε στην οκτάδα.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.