Μετά το ξεπούλημα τον περασμένο Μάη και την απόφαση για σύσταση νέας ομάδας ένα από τα κύρια ζητήματα που κληθήκαμε να αντιμετωπίσουμε ήταν η εύρεση ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας που να μας δέχεται στις τάξεις της. Μόνο με το άκουσμα του ονόματος του συλλόγου μας πολλοί μας έκλεισαν την πόρτα. Όμως αυτός που μας την άνοιξε διάπλατα και μας δέχτηκε με χαρά ήταν ο αείμνηστος Μάριος Πολυδώρου, που αν και τραβούσε τον δικό του Γολγοθά έκανε το παν για να ενταχθεί η ομάδα μας στην Πανσόλειο Αθλητική Ομοσπονδία.

Αν και αρχικά υπήρξαν αντιδράσεις από κάποιες ομάδες της ομοσπονδίας τελικά όλοι πείστηκαν πως ο ερχομός της ΟΜΟΝΟΙΑΣ στο πρωτάθλημα θα έδινε μεγαλύτερο ενδιαφέρον στις διοργανώσεις της ομοσπονδίας. Μια από τις ομάδες που τάχτηκαν εξαρχής υπέρ της ένταξης μας ήταν ο Άρης Σπυλιών/ Κουρδάλων δηλώνοντας πως το ποδόσφαιρο υπάρχει για να ενώνει τους ανθρώπους και πως μη ένταξη της ΟΜΟΝΟΙΑΣ είναι αντίθετη προς της αξίες του σωματείου.

Ο Πράσινος Λαός αποτελείται εξολοκλήρου από ανθρώπους του μεροκάματου, από απλούς καθημερινούς ανθρώπους. Όταν κάποιοι μας υποστήριξαν, ξέρουμε να εκτιμούμε. Αύριο λοιπόν δίνουμε αγώνα απέναντι σε ένα σωματείο που όταν χρειάστηκε στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων για να τιμήσει πρώτα τις αξίες που πρεσβεύει και μετά για να στηρίξει μια ομάδα ανθρώπων που δεν έβρισκαν πουθενά ευπρόσδεκτη ομοσπονδία.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.