Η συντακτική ομάδα του olaOMONOIA παρέμεινε χθες στο Μακάρειο για πολύ ώρα μετά την ανακοίνωση για οριστική αναβολή του αγώνα. Θέλοντας να σχηματίσουμε εικόνα για τα γεγονότα και να μεταφέρουμε ακριβώς τα πεπραγμένα γύρω από την μη έναρξη της αναμέτρησης, μείναμε εκεί για να συζητήσουμε και ενημερωθούμε για όλα. Αφού όμως οι παράγοντες και οι παίχτες των Τρούλλων δεν είχαν την καλή διάθεση να ξεκλειδωθούν από τα αποδυτήρια τους, αποχωρήσαμε από το γήπεδο.

Στα φώτο τροχαίας λίγο πιο πάνω από το Μακάρειο στάδιο είχε σημειωθεί σημαντική τροχαία κίνηση, λόγω της ώρας (ώρα αιχμής) και λόγω του κόσμου που έφευγε από το γήπεδο. Ενώ περιμέναμε υπομονετικά στο αυτοκίνητο, μια διμοιρία αστυνομικών της ομάδας Ζ προσπέρασαν τα αυτοκίνητα και σταμάτησαν στα φώτα τροχαίας, μπλοκάροντας την κίνηση. Πίσω τους πέρασαν τέσσερα περιπολικά της ΜΜΑΔ, γεμάτα με πάνοπλους αστυνομικούς. Στο θέαμα αυτό ένας εκ των συντακτών του site μας, είπε: “Μάλλον θα περνά ο Πρόεδρος”… Πριν προλάβει να τελειώσει την πρόταση του, πίσω από το τελευταίο περιπολικό πέρασε το λεωφορείο των Τρούλλων και πίσω από αυτό ακολουθούσαν ακόμα τέσσερα περιπολικά της ΜΜΑΔ!

Η αστυνομική παρουσία στο Μακάρειο εχθές ήταν εντονότατη! Σε μια φάση μάλιστα, χωρίς υπερβολή, οι αστυνομικοί ήταν περίπου στον ίδιο αριθμό με τους οπαδούς. Αν η ομάδα των Τρούλλων τηρούσε τα συμφωνηθέντα και έφτανε στο στάδιο με την συνοδεία της αστυνομίας είμαστε εκατό τοις εκατό σίγουροι πως η μικροένταση που σημειώθηκε, δεν θα συνέβαινε. Και εδώ προκύπτει το εξής εύλογο ερώτημα: Για ποιο λόγο η ομάδα των Τρούλλων επέλεξε να μην τηρήσει τα συμφωνηθέντα με την αστυνομία και να φτάσει ασυνόδευτη στο γήπεδο, ενώ ήταν ενήμερη πως οι οργανωμένοι θα έφταναν στο Μακάρειο  ώρες πριν;

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.