Αρκετά τα προστίματα και οι τιμωρίες για την ομάδα μας, με σημαντικότερη την απουσία του Α. Σάββα, που θα βρίσκεται στην κερκίδα για δύο αγωνιστικές και θα τον στερηθεί η ομάδα από τον πάγκο.

Καταγγελία κατά του σωματείου ΑΛΣ ΟΜΟΝΟΙΑ 29ης Μαΐου στον αγώνα Πρωταθλήματος Β’ Κατηγορίας Α’ Φάση ΑΛΣ ΟΜΟΝΟΙΑ 29ης Μαΐου–ΠΑΕΕΚ Κερύνειας/17.12.2022 (13η αγωνιστική) 

-γιατί η ομάδα συμπεριφέρθηκε απρεπώς (5 κάρτες), κατά παράβαση του άρθρου 10.1(β) των Πειθαρχικών Κανονισμών της ΚΟΠ.

Απόφαση: Πρόστιμο

-για φτύσιμο από οπαδούς της ομάδας κατά την διάρκεια του αγώνα (78 λεπτό) που είχε στόχο τον Β βοηθό διαιτητή του αγώνα, κατά παράβαση του άρθρου 10.2(στ) των Πειθαρχικών Κανονισμών της ΚΟΠ.

Απόφαση: Πρόστιμο

-για επεισόδια που προκάλεσαν ποδοσφαιριστές και παράγοντες της ομάδας μετά το τέλος του αγώνα που είχαν στόχο την διαιτητική ομάδα και τον παρατηρητή διαιτησίας του αγώνα (τους επιτέθηκαν λεκτικά τους ύβριζαν και τους απειλούσαν) κατά παράβαση του άρθρου 4(κβ) των Πειθαρχικών Κανονισμών της ΚΟΠ.

Απόφαση: Πρόστιμο

*Καταγγελία κατά του Αντρέα Σάββα, έφορος ποδοσφαίρου του σωματείου ΑΛΣ ΟΜΟΝΟΙΑΣ 29ης Μαΐου για αντιαθλητική συμπεριφορά που επέδειξε μετά το τέλος του αγώνα προς τους διαιτητές του αγώνα (τους πρόσβαλε) και εξαγριωμένος κατευθύνθηκε με άγριες διαθέσεις και χτυπούσε έντονα την πόρτα των αποδυτηρίων της φιλοξενούμενης ομάδας κατά παράβαση των άρθρων 4(γ) και 9(ια) των Πειθαρχικών Κανονισμών της ΚΟΠ στον αγώνα Πρωταθλήματος Β’ Κατηγορίας Ομόνοια 29Μ – ΠΑΕΕΚ/17.12.2022 (13η αγωνιστική).

Απόφαση: Αποκλεισμός 2 αγώνες και πρόστιμο

 

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.