Α ημίχρονο: Μετά τα αναγνωριστικά πρώτα λεπτά η ομάδα μας κέρδισε μέτρα είχε κατοχή αλλά δεν δημιούργησε κινδύνους. Πρώτη καλή στιγμή στο 30′ με τον Κύπρου πού βρέθηκε σε θέση βολής αλλά τον πρόλαβε ο αμυντικός ενώ στο 32′ ο Σοφοκλέους πλάσαρε με την μπάλα πέρασε δίπλα από το δοκάρι. Η τελευταία φάση στο 44′ για την Αναγέννηση με το  δυνατό σουτ εκτός περιοχής που πέρασε λίγο έξω σε ένα πρώτο μέρος που οι ποδοσφαιριστές μας είχαν καλή κυκλοφορία αλλά δεν δημιούργησαν πολλές φάσεις.

Β ημίχρονο: Με γκολ για την ΟΜΟΝΟΙΑ ξεκίνησε το δεύτερο ημίχρονο. Από την επιμονή του Φροξυλιά που κέρδισε την μπάλα στον χώρο του κέντρου ο Σάκης Κύπρου με πανέμορφο πλασέ έγραψε το 1-0 στο 48′. Στην αμέσως επόμενη φάση η Δερύνεια ισοφάρισε όταν το σουτ του αντιπάλου πήρε περίεργη τροχιά και κατέλξε στο γάμμα της εστίας του Λοΐζου στο 51′. Στο 54′ ο Λοΐζου αντέδρασε σωστά σε σουτ εντός περιοχής. Στην συνέχεια η ομάδα μας πίεσε και στο 60′ ο Πιτταράς άπλωσε το πόδι αλλά η μπάλα πέρασε ψηλά άουτ. Ακολούθησε ένα διάστημα πίεσης όμως και πάλι απουσίαζε η δημιουργία φάσεων. Στο τελευταίο εικοσάλεπτο ο ρυθμός του παιχνιδιού χάλασε λόγω του διαιτητή που έχασε πλήρως τον έλεγχο ενώ και η αναγκαστική αλλαγή του Απόλλωνα Βασιλείου που είχε περάσει λίγα λεπτά προηγουμένος επηρέασε αρνητικά. Στα τελευταία λεπτά οι προϋποθέσεις για γκολ άνηκαν στους γηπεδούχους το 1-1 παρέμεινε αμετάβλητο μέχρι το τέλος.

Τελικό σχόλιο: Καλή για 70 λεπτά η ομάδα μας. Με καλή κυκλοφορία, κερδισμένες μονομαχίες και έλεγχο του αγώνα. Οι συγκυρίες του παιχνιδιού δεν ήταν υπέρ μας αφού οι δύο αναγκαστικές αλλαγές (Κονομή, Βασιλείου) και οι κίτρινες που δέχτηκαν οι δύο μέσοι Κουζάρης και Μήτας στο 45′ δυσκόλεψαν την προσπάθεια. Έλειψε η δημιουργία φάσεων ενώ η έλειψη συγκέντωσης στα τελευταία στάδια του αγώνα μπορούσε να στοιχίσει. Άσχημη διαιτησία που φόρτωσε την ομάδα μας με κίτρινες μέχρι το 55′ ενώ χαρίστηκε στους αντιπάλους και γενικά δεν βοήθησε στην εξέλιξη του αγώνα. Απομένουν 5 παιχνίδια μετά την διακοπή όπου η ΟΜΟΝΟΙΑ καλείται να παλέψει για όσο το δυνατό καλύτερη συγκομιδή και πλασάρισμα στην πρώτη οκτάδα.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.