Α ημίχρονο: Δυνατά μπήκε στο γήπεδο η ομάδα μας αφού στο δεκάλεπτο κυκλοφόρησε μπάλα και είχε την μεγάλη ευκαιρία με την κοντινή κεφαλιά του Σιών Ιωάννου μετά από κόρνερ να περνά δίπλα από το δοκάρι στο 10′. Απάντησαν οι φιλοξενούμενοι στο 11′ με κοντινή προβολή να περνά λίγο πάνω από τα δοκάρια. Στο επόμενο διάστημα ο Οθέλλος ισορρόπησε και παρόλο πού έδωσε χώρο στην ομάδα μας δυσκολευόμασταν στην δημιουργία. Επόμενη μεγάλη στιγμή η κεφαλιά του Παντελή Κονομή να περνά λίγο έξω στο 35′. Στο τελευταίο δεκάλεπτο ο Οθέλλος κυριάρχησε και είχε τις καλές φάσεις στο τέλος να προηγηθεί με τον Παπαστυλιανού να αποκρούει εντυπωσιακά στο 45′ και να ακολουθεί φάση διαρκείας από κόρνερ.

Β ημίχρονο: Όπως τελείωσε το πρώτο ξεκίνησε το δεύτερο μέρος με τον Οθέλλο να πιέζει και να γυροφέρνει την περιοχή μας. Στο 49′ σουτ αντιπάλου κόντραρε σε δικό του ποδοσφαιριστή ενώ στο 54′ ο Παπαστυλιανού απέκρουσε δύσκολα με το ένα χέρι. Στο 57′ ήρθε το γκολ με δυνατό σουτ εκτός περιοχής. Οι αλλαγές του Γιάννου Λυμπουρή βοήθησαν την ΟΜΟΝΟΙΑ να ανέβει και με την σειρά μας να πιέσουμε τον Οθέλλο. Στο 67′ το συρτό σουτ του Αρτεμίου κόπηκε από τον τερματοφύλακα. Το γκολ ήρθε στο 80′ από κόρνερ του Αρτεμίου και κεφαλιά του Σιών Ιωάννου. Στα εναπομείναντα λεπτά οι ποδοσφαιριστές μας πάλεψαν για την ανατροπή και είχαν την ευκαιρία με τον Χρίστο Γαβριηλίδη να στέλνει την μπάλα κοντά στο κάθετο δοκάρι με κεφαλιά.

Τελικό σχόλιο: Γνωρίζαμε από την αρχή του αγώνα ότι θα ήταν ένα παιχνίδι που θα παιζόταν στις λεπτομέρειες και στις δικές μας ευκαιρίες δεν βρήκαμε το γκολ. Παρόλο που έμεινε πίσω στο σκορ η ομάδα μας με καθαρό μυαλό διεκδίκησε μέχρι τέλους τη νίκη και πλησίασε σε μια μεγάλη ανατροπή. Διάθεση είχαν σε όλο το παιχνίδι οι ποδοσφαιριστές μας όμως και οι αντίπαλοι έδειξαν ότι έχουν την ποιότητα να βρίσκονται στην κορυφή. Βοήθησαν πολύ και οι κινήσεις από τον πάγκο στο να αλλάξει η εικόνα του αγώνα.

 

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.