Ανακοίνωση από την ΘΥΡΑ 9 για τον αυριανό αγώνα:

Αδέλφια της ΘΥΡΑ 9, περήφανε ανυπότακτε Πράσινε Λαέ,

Είμαστε πλέον δύο μόλις βήματα πριν από την άνοδο. Αύριο κάνουμε το πρώτο και αποφασιστικό βήμα για να περάσουμε στην τελική μάχη, γι’ αυτό πολύ απλά δίνουμε τον πιο κρίσιμο αγώνα της χρονιάς μέχρι τον επόμενο. Ένας αγώνα χωρίς αύριο, που πρέπει οπωσδήποτε να κερδίσουμε για να διεκδικήσουμε την άνοδο που δικαιωματικά θα πάρουμε, σαν ομάδα και λαός που σαρώσαμε ό,τι βρέθηκε στον δρόμο μας. Ένας στόχος αδιαπραγμάτευτος που είναι το ελάχιστο μπροστά σε ότι μπορούμε να καταφέρουμε, μα και η δικαίωση για ότι πετύχαμε μέχρι τώρα κόντρα σε ό,τι σάπιο μας πολέμησε με κάθε τρόπο.

Η αυριανή μέρα επιβάλλεται να είναι μέρα αργίας και απεργίας μαζί. Να παραλύσουν τα πάντα στην Λευκωσία και οπουδήποτε κτυπά η καρδιά της ΟΜΟΝΟΙΑΣ και του λαού μας. Να σημάνει παλλαϊκός ξεσηκωμός και γενική επιστράτευση των ΟΜΟΝΟΙΑτών σε όλη την Κύπρο. Όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο Μακάρειο που βάζει τα γιορτινά του για να υποδεχτεί την πράσινη στρατιά. Αύριο το γήπεδο πρέπει να θυμίζει κάτι από τα παλιά, αλλά και την νέα ένδοξη εποχή που κτίζει η δική μας γενιά, στα τσιμέντα που μεγαλούργησε η ΘΥΡΑ 9.

Αύριο ζούμε και αναπνέουμε μοναχά γι’ αυτό το ματς. Ούτε στιγμή να μην επιτρέψουμε στους αντίπαλους μας να πιστέψουν ότι έχουν την παραμικρή ελπίδα να μην χάσουν. Κάνουμε το καθήκον μας όπως μόνο εμείς ξέρουμε, δίνουμε φτερά στους παίκτες μας και αναγκάζουμε κάθε εχθρό να γονατίσει και να υποκλιθεί μπροστά μας. Ταυτόχρονα όμως μένουμε απόλυτα προσηλωμένοι στο δικό μας έργο, την φωνή και τον παλμό που θα συμπαρασύρει στον ρυθμό μας όλο τον λαό, ανεξάρτητα του τι γίνεται στο γήπεδο. Αύριο μπαίνουμε μπροστά εμείς!

Aπό τις 14:30 ΟΛΟΙ μακάρειο για καλύτερη οργάνωση.

ΟΜΟΝΟΙΑ ΛΑΟΣ ΟΠΑΔΙΣΜΟΣ

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.