Όλοι μας λίγο πολύ, γνωρίζουμε για το παρασκήνιο που υπάρχει στα “μεγάλα” σαλόνια με παιχνίδια να δίνονται, ομάδες να τάζουν πριμ στους αντιπάλους των ανταγωνιστών τους και περίεργα παιχνίδια με “έντονη” στοιχηματική δραστηριότητα.

Πληροφορίες λοιπόν από διάφορες πηγές, έφθασαν στα αυτιά μας και για την τρίτη κατηγορία! Μπορώ να πω ότι δεν έχουμε εκπλαγεί με αυτά που ακούσαμε και σίγουρα δεν είναι λίγα.

-Ομάδες να “πειράζουν” αντιπάλους των ανταγωνιστών τους. Οι φήμες οργιάζουν για ομάδα που οικονομικά είναι πολύ ισχυρή, ότι τάζει χρηματικά ποσά στις ομάδες που βρίσκονται αντίπαλοι με την ομάδα της Ομόνοιας 29Μ και της Πέγειας, που παλεύουν για να πάρουν την άνοδο στην δεύτερη κατηγορία. 

-Επίσης χθές σύμφωνα με πληροφορίες από διαφορετικές πηγές, έγινε χρήση του red button, ειδοποιήθηκε η FIFA και η ΚΟΠ αργότερα για να ελέγξει συγκεκριμένο αγώνα στην τρίτη κατηγορία, όπως και έπραξε.

-Παραιτήσεις προπονητών πριν το παιχνίδι τους. Χθές είδαμε στην σελίδα mappinio την παραίτηση του προπονητή της ομάδας της Ορμήδειας και μια διαφορετική εντεκάδα από τη βασική τους.

“Ο προπονητής του Π.Ο.Ορμηδειας Βάσος Μαύρος υπέβαλε την παραίτηση του από την τεχνική ηγεσία της ομάδας.

Στον σημερινό αγώνα στα Λύμπια η ομάδα θα πάει έχουν στον πάγκο της τον προπονητή της Κ19 Ευαγόρα Τυρίμου.”

Αν όλα τα πιο πάνω, δεν θορυβήσουν τους αρμόδιους, τότε τι θα το κάνει; Θέλετε καθαρό ποδόσφαιρο, η ευκαιρία σας. 

Κοντεύουν εκλογές και ελπίζουμε τα πιο πάνω, να μην συγκαλύφθουν από μεγάλο κόμμα στην Κύπρο που είναι στενά συνδεδεμένο με την πιο ομάδα που φημολογείται ότι δημιουργεί το παρασκήνιο, αφού είδαμε μέχρι και υποψήφιο, οπαδό της λτδ, να βρίσκεται στην κερκίδα τους.

Προς όλους τους αρμόδιους, τους παράγοντες, ποδοσφαιριστές και στελέχη στην Γ κατηγορία, φίλους και μη, η κατηγορία οργιάζει και το μόνο που ζητάμε είναι τίμιο και καθαρό ποδόσφαιρο. Την άνοδο να την πάρουν οι καλύτεροι στο γήπεδο και τον υποβιβασμό οι πιο αδύναμοι. 

* Τα πιο πάνω είναι από πηγές και πληροφορίες που έφθασαν στα αυτιά μας. Ελπίζουμε να γίνει ο σωστός έλεγχος αν υπάρχει κάτι μεμπτό, να μην γίνει συγκάλυψη, όπως γίνεται πάντα στην Κύπρο.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.