Έχουμε μέχρι στιγμής ένα δείγμα 5 επίσημων αγώνων, κάποιοι με ομάδες Α’κατηγορίας, κάποιοι με ομάδες με πρόσφατη εμπειρία Α’κατηγορίας. 

Ένα πράγμα μπορούμε να πούμε με σιγουριά. Τούτη η ομάδα εν μια απόλαυση! Είτε κερδίσει, είτε “χάσει”, πάντα κερδίζει τις εντυπώσεις! Τζιαι η απόλαυση για εμάς τους οπαδούς ξεκινά που κάποιες μέρες πριν το παιχνίδι, που το pregame, που τα πηγαδάκια έξω που το γήπεδο, που την οπαδική ατμόσφαιρα εντός γηπέδου, που την αγωνία τζιαι την παρακολούθηση του αγώνα, τζιαι τελειώνει με τους παίχτες τζιαι τους οπαδούς να γίνονται ΕΝΑ, όποιο τζι αν είναι το τελικό αποτέλεσμα. Γιατί το να έρτουν οι παίχτες να φωνάξουν ένα σύνθημα μαζί με τους οπαδούς, ακόμα τζι αν η ομάδα έχασε, εν πιο σημαντικό που τίτλο! Δείχνει βάσεις, δείχνει χαρακτήρα, δείχνει σεβασμό, δείχνει τζείνο το διαφορετικό που έχουμε εμείς!

Στα του παιχνιθκιού τωρά. Ομολογώ ότι είχα άγχος για το παιχνίδι σήμερα, γιατί ο Οθέλλος εννεν όποια τζι όποια ομάδα. Πριν 4 μήνες έχασε την άνοδο στην Α’κατηγορία στο κυριολεκτικά τελευταίο δευτερόλεπτο του πρωταθλήματος.

Στο γήπεδο όμως εφάνηκεν κάτι πολλά διαφορετικό. Είτε έπαιξεν πολλά έξυπνα η ομάδα μας (τακτικά ο Νικολάου εξουδετέρωσε τον Σεργίου πανηγυρικά), είτε υπήρχε διαφορά επιπέδου ποδοσφαιριστών, ή τζιαι τα δύο.

Να τους πιάσουμε με την σειρά, όσους επαίξαν σήμερα. Ο εκ των κορυφαίων τερματοφυλάκων στην Κύπρο (και λίγα λέω) Δημοσθένους, δείχνει σε κάθε φάση γιατί εν το αγαπημένο παιδί της κερκίδας. Τρομακτικά αντανακλαστικά, άψογες τοποθετήσεις, τσαμπουκάς και πάθος! 

Ο Γαβριηλίδης τζιαι ο Κονομής είναι άρχοντες στην άμυνα, τζιαι παιχνίδι με παιχνίδι δένουν ακόμα πιο πολλά. Έχουν εμπειρίες για να ηγηθούν, αλλά εν τζιαι σε ηλικία που μπορούν να εξελιχθούν τζι άλλο!

Ο Σπύρου έκαμε ντεπούτο δεξιά μετά τον τραυματισμό του. Σε κάθε φάση έδειχνε να πατά πιο αποφασιστικά στο γήπεδο τζιαι αρέσαν μας ορισμένες επελάσεις του, αλλά τζιαι το πάθος στα μαρκαρίσματα του.

Ο Ραφαήλ Μιχαήλ σε πολλές φάσεις ήταν ολόκληρη η αριστερή πτέρυγα μας. Τεχνίτης, γρήγορος, από άμυνα σε επίθεση τζιαι από επίθεση σε άμυνα χωρίς να χάνει την θέση του ή τον παίχτη του!

Στο κέντρο σήμερα έπαιξαν για πρώτη φορά ο Μήτας με τον Παχίπη. Ο Μήτας – ομολογουμένως – έκαμεν μου την πιο θετική εντύπωση σε τούτα τα 5 παιχνίθκια. Μοτοράκι στο κέντρο, παθιασμένος, έχει φάσεις που είναι πραγματικά παντού. ο Παχίπης με άλλο στυλ, με άλλα χαρίσματα, έχασε μια μεγάλη ευκαιρία στο Α’ημίχρονο όμως εσκόραρε μετά για να μας αποδείξει ότι εν για μεγάλα πράματα!

Ο Σοφοκλέους έπαιξε πιο μπροστά σήμερα, λόγω και της “μετάθεσης” του Φροξυλιά στα φτερά. Ξέρει πολλά κιλά μπάλα, τζιαι δείχνει να μπορεί να πιάσει τζιαι την ομάδα πάνω του όταν χρειαστεί!

Ο Φροξυλιάς εν σαφέστατα ένας που τους πιο πολύπειρους παίχτες που έχουμε. Έχει στιγμές που τρίφκεις τα μάθκια σου που τα πράματα που κάμνει στο γήπεδο. Ήταν άτυχος γιατί θα μπορούσε να έβαλλε γκολάρα με απευθείας φάουλ, όμως το δοκάρι εστέρησεν του το γκολ.

Ο Κύπρου… τι να πούμε τωρά για τον Σάκη? Μεγάλος παίχτης, ξέρει τι να κάμει με την μπάλα στα πόδια, σε κάθε επαφή του με την μπάλα περιμένεις κάτι καλό, τζιαι μυρίζεται το γκολ όσο κανένας άλλος! Το πρώτο του γκολ σήμερα ήταν χαρακτηριστικό της ικανότητας του!

Ο Απόλλωνας Βασιλείου έχει το στυλ του σέντερ φορ που μου αρέσκει σε ένα παιχνίδι! Δολοφόνος εντός περιοχής, κυνηγά τες φάσεις, έχει το γκολ, τζιαι σε παιχνίδια σαν το σημερινό εκρατούσεν συνέχεια απασχολημένη την άμυνα του Οθέλλου. 

Όσο για τους παίχτες που επεράσαν ως αλλαγή, ξέρουμε τους καλά. Τζιαι το πόσο παιχταράς εν ο Πάρης ξέρουμε, τζιαι το πόσο εκρηκτικός εν ο Στουππής ξέρουμε, τζιαι το πόσο παθιασμένος εν ο Μίλτος ξέρουμε.

Τζείνο που ξεχνάμε κάποτε εν ο παιχταράς που όποτε μπαίνει αλλαγή βάλλει γκολ. Έκαμεν το αμέτρητες φορές πέρσι, εξεκίνησεν το τζιαι φέτος. Ο Γιώργος Μαυροφτής, ο οποίος ήταν ο πιο αποδοτικός μας παίχτης στην περασμένη σεζόν, με τα πλείστα παιχνιθκιά να μπαίνει ως αλλαγή. Ελπίζουμε να ακολουθήσουν πολλά παρόμοια!

Τζιαι κάτι τελευταίο! Που το γήπεδο του Ορφέα, της Κακοπετριάς τζιαι του Παλιομετόχου που επαίζαμε πριν 2,5 χρόνια, έχουμε φέτος πέντε εμφανίσεις στο Μακάρειο, το Παφιακό τζιαι το Αμμόχωστος. Οπαδικά σε ούλλα τα γήπεδα εστήσαμε εντυπωσιακές κερκίδες! Σήμερα “ένιωσεν” μας η Σκάλα. 

Μεγαλώνουμε αδέρφια! Μεγαλώνουμε ωραία! Εβδομάδα με εβδομάδα, μέρα με την μέρα!

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.