Με 6-0 νίκησε η ομάδα τον Άρη Σπηλιών/ Κουρδάλων συνεχίζοντας το νικηφόρο σερί της. Η ΟΜΟΝΟΙΑ βρίσκεται μόνη στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα με πέντε βαθμούς διαφορά από τον δεύτερο. Η ομάδα μας παρουσιάστηκε όπως έπρεπε και έκαμψε την αντίσταση του Άρη, που στο πρώτο ημίχρονο στεκόταν καλά.

Στο Α’ ημίχρονο οι δύο ομάδες μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο κάπως νωθρά, λίγο το κρύο και λίγο η συνεχιζόμενη βροχή αλλά και ο κατά σημεία κακός αγωνιστικός χώρος δεν βοήθησαν να δοθεί γρήγορο τέμπο στον αγώνα κατά το πρώτο μισάωρο. Αν και η ΟΜΟΝΟΙΑ είχε τον απόλυτο έλεγχο χωρίς να απολυθεί καθόλου, δυσκολευόταν να πατήσει στην αντίπαλη επανορθωτική μιας και οι ποδοσφαιριστές του Άρη είχαν από το πρώτο λεπτό οπισθοχωρήσει μαζικά στα καρέ τους. Στο τελευταίο δεκάλεπτο του πρώτου ημιχρόνου η ομάδα στρόφαρε και έριξε τον Άρη στο ένα τρίτο του γηπέδου, χαρακτηριστικό της πίεσης που δέχτηκαν οι φιλοξενούμενοι ήταν πως μετά το 35′ όλα τα γεμίσματα του αντίπαλου τερματοφύλακα κατέληγαν ακριβώς πάνω στους δικούς μας ποδοσφαιριστές μιας και στέκονταν μόνοι στο κέντρο του γηπέδου! Η πίεση απέδωσε, με το γκολ του Δήμου Αθανασίου στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων να λύνει τον γόρδιο δεσμό της πολυπρόσωπης άμυνας του Άρη.

Στο Β’ ημίχρονο η ομάδα ξεκίνησε φουριόζα. Από εκεί που δεν το περίμενε ο αντίπαλος μέσα στο πρώτο δεκάλεπτο βρέθηκε να χάνει με 3-0 (με γκολ του Νεάρχου και Αγγέλοφ). Κάπου εκεί έπιασε ξανά δυνατή βροχή και μετά από περίπου πέντε λεπτά (61′) ήρθε και το τέταρτο γκολ (δεύτερο συνεχόμενο για Αγγέλοφ) και κάπου εκεί το ματς τελείωσε. Αμφότερες έριξαν στροφές με την ΟΜΟΝΟΙΑ να συνεχίζει την κυριαρχία της χωρίς να πιέζει όμως ιδιαιτέρα, μιας και δεν υπήρχε λόγος για να κινδυνεύσουν οι ποδοσφαιριστές μας στον βρεγμένο αγωνιστικό χώρο. Στα τελειώματα και αφού όλα είχαν κριθεί η ομάδα μας κόλλησε ακόμα δύο γκολ (Νεοφύτου – 88′ και Πεχλιβάνης 92′) για να πάρει ακόμα μια εμφατική νίκη. Επίσης για ακόμα ένα ματς η ομάδα μας δεν έχει δεχτεί γκολ (δεν απειλήθηκε καθόλου).

Επόμενος αντίπαλος ο Τριπτόλεμος Ευρύχου στο γήπεδο της Κακοπετριάς.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.