Έγινε θέμα νωρίτερα σήμερα σε αθλητικές ιστοσελίδες (όνομα και μη χωριό), για το φωτισμό του “Δημήτρης Χάματσος” και το κατά πόσον ήταν επαρκής για να γίνει εκεί νυχτερινός αγώνας.

Όπως ενημερωθήκαμε από το Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου μας, οι κατευθυντήριες οδηγίες για τους προβολείς δόθηκαν από την ΚΟΠ.

Ο υπεύθυνος της Ομοσπονδίας επισκέφθηκε το γήπεδο 3 φορές, έδωσε οδηγίες και για τους προβολείς αλλά και για το δημοσιογραφικό κουτί που στήθηκε και για την τοποθέτηση των καμερών.

Επίσης, μετρήθηκαν οι προβολείς και ήταν εντός προδιαγραφών. Όπως και ολόκληρη αναβάθμιση του γηπέδου, η οποία πραγματικά έχει βοηθήσει και την ομάδα μας αλλά και την ομάδα του Χαλκάνωρα και σίγουρα θα βοηθήσει και άλλες ομάδες στο μέλλον.

Καλούμε τον δημοσιογράφο που έθιξε το θέμα των προβολέων (ο οποίος ασχολείται χρόνια με το επάγγελμα αφού, προς τιμήν του, υπόγραψε το άρθρο), να έρθει στο γήπεδο στο επόμενο νυχτερινό παιχνίδι. Θα ήταν καλύτερο από το να κάθεται στο σπίτι του και να βγάζει φωτογραφίες την τηλεόραση του.

Στην πιο κάτω φωτογραφία μπορείτε να δείτε το… βαθύ σκοτάδι που επικρατεί:

 

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.