Α ημίχρονο: Προσπάθησε να επιβάλει τον ρυθμό της η ομάδα μας στο πρώτο δεκαπεντάλεπτο χωρίς όμως να είναι ουσιαστική. Στην πρώτη ευκαιρία τους οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ στο 17 σε μια φάση που η άμυνα μας μπορούσε να αντιδράσει καλύτερα. Στο αμέσως επόμενο λεπτό ο Οθέλλος έχασε μεγάλη ευκαιρία για 2ο γκολ. Ακολούθησε μεγάλη χαμένη ευκαιρία με κοντινή κεφαλιά του Γαβριηλίδη για άμεση απάντηση. Στην συνέχεια οι ποδοσφαιριστές μας δυσκολεύονταν στην δημιουργία φάσεων σε αντίθεση με τον Οθέλλο που σε 2-3 περιπτώσεις μπορούσε να πετύχει 2ο γκολ κάτι που δεν έγινε χάρη στην αστοχία και στις σωστές αντιδράσεις του Λοϊζου.

Β ημίχρονο: Πιο επιθετική η ομάδα μας στην έναρξη του 2ου μέρους. Στο 50 ζήτησε πέναλτι για χέρι εντός περιοχής σε φάση που φαίνεται η μπάλα να κτυπά στο χέρι του αντίπαλου. Η συνέχεια άνηκε στους ποδοσφαιριστές μας που έφτιαξαν πολλές ευκαιρίες και προϋποθέσεις με κορυφαίες του Ιερίδη και του Κύπρου στο 60 και στο 67 αντίστοιχα. Το γκολ για την ΟΜΟΝΟΙΑ ήρθε στο 76 μετά από ωραία κάθετη του Σοφοκλέους στον Κύπρου και ψύχραιμο πλασέ του τελευταίου. Μετά την ισοφάριση ο αγώνας πήρε μια άγρια τροπή με την μπάλα να ανεβοκατεβαίνει στις δύο εστίες. Οι μεγαλύτερες ευκαιρίες ανήκαν στην ομάδα μας με το σουτ του Κύπρου και την κεφαλιά του Βασιλείου να αποκρούονται από τον τερματοφύλακα στις καθυστερήσεις του αγώνα, ενώ οι ποδοσφαιριστές μας ζήτησαν πέναλτι για χέρι εντός περιοχής φάση που δεν ξεκαθαρίζει από το ριπλέι. Τελικά στην τελευταία φάση του αγώνα ο Οθέλλος εκμεταλλεύτηκε ολιγωρία στην άμυνα μας για το τελικό 1-2.

Τελικό σχόλιο:Βάση της εικόνας του παιχνιδιού η ΟΜΟΝΟΙΑ δικαιούτο τουλάχιστον την ισοπαλία. Κακό πρώτο ημίχρονο, χωρίς καθαρό μυαλό και πολλά λάθη. Σε κανένα σημείο η ομάδα δεν είχε απάντηση στο πρέσινγκ του Οθέλλου. Στο δεύτερο ημίχρονο βρήκε ρυθμό έχασε πολλές ευκαιρίες για την ανατροπή παρόλα αυτά σε κρίσιμες στιγμές έληξε το καθαρό μυαλό. Επίσης μετά το γκολ της ισοφάρισης δεν έγινε σωστή διαχείριση αφού ο ρυθμός του αγώνα έγινε άναρχος κάτι που δεν ευνόησε την ομάδα μας. Κακή διαιτησία με πολλές λάθος αποφάσεις ενώ φαίνεται να δικαιούμασταν ένα πέναλτι. Καλούνται οι ποδοσφαιριστές μας να επιστρέψουν στις καλές εμφανίσεις και τις νίκες αρχής γενομένης από τον Σαββατιάτικο αγώνα με αντίπαλο το Π.Ο. Ξυλότυμβου. Σημαντική αποδείχτηκε και η απουσία του κόσμου αφού θεωρούμε θα έσπρωχνε τους ποδοσφαιριστές μας στη νίκη.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.