Α ημίχρονο: Με φόρα από την δυναμική που έδωσε ο κόσμος μπήκαν οι ποδοσφαιριστές μας στον αγωνιστικό χώρο. Μόλις στο 4′  ο Μέχασεμπ από το ύψος του πέναλτι ανάγκασε τον Παπαστυλιανού σε εκπληκτική επέμβαση. Στο 8′ οι φιλοξενούμενοι απείλησαν ο Σιών Ιωάννου όμως απομάκρυνε τον κίνδυνο. Στο 17′ δυνατό σουτ του Παύλου πέρασε λίγο πάνω από τα δοκάρια ενώ στο 20′ από κοντινή απόσταση ο Σιών δεν βρήκε καλά την μπάλα. Μετά το εικοσάλεπτο κυριάρχησαν οι δυνατές μονομαχίες με τις φάσεις να έιναι λιγοστές. Η καλύτερη ήταν κοντά στο ημίωρο με τον Αλαμπρίτη πού βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση αλλά πήγε αρκετά πλάγια και δεν τελείωσε όπως ήθελε τη φάση.

Β ημίχρονο: Ακόμα πιο αποφασιστικά μπήκαν οι ποδοσφαιριστές μας στο δεύτερο ημίχρονο. Στο 50′ ο Παπαστυλιανού πρόλαβε το Βρίκκη. Στο 53′ όμως δεν είχε απάντηση όταν από το κόρνερ του Τιμόθεου Παύλου ο Σιών Ιωάννου με καρφωτή κεφαλιά άνοιξε το σκορ βάζοντας φωτιά στο Δάλι. Στον ίδιο επιθετικό ρυθμό συνέχισε η ομάδα μας και στο 58′ το συρτό σουτ του Παύλου πέρασε λίγο έξω. Μετά το 65′ ο ρυθμός του αγώνα έπεσε με την ΟΜΟΝΟΙΑ να έχει καλή κυκλοφορία και άνεση στο παιχνίδι. Στο τελευταίο δεκαπεντάλεπτο οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν μέτρα και στο 79′ είχαν ευκαιρία για ισοφάριση αλλά η άμυνα μας απομάκρυνε δύο φορές τον κίνδυνο που δημιουργήθηκε. Στο 81′ ο Αλαμπρίτης πέρασε παράλληλη μπαλιά ο Απόλλωνας έχασε την ισορροπία του και ο Παπαστυλιανού πρόλαβε τον Κουμή. Στο 85′ ο Κουμής βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση το σουτ του όμως αποκρούστηκε. Και φτάνουμε στις καθυστερήσεις που ο πάλι στην κόντρα ο Αλαμπρίτης με δυνατό σουτ εντός περιοχής έγραψε το τελικό 2-0.

Τελικό σχόλιο: Μεγάλη νίκη με μία πολύ καλή εμφάνιση. Αλάνθαστη σχεδόν η ομάδα μας στα μετόπισθεν ενώ μπροστά παρά τις αναποδιές της τελευταίας στιγμής  δημιούργησε πολλούς κινδύνους. Πανάξια νίκη και η εμφάνιση του πρώτου εβδομηνταλέπτου της προηγούμενης εβδομάδας ανήκει στο παρελθόν. Πάθος σε γήπεδο και κερκίδα και το κατάμεστο Δάλι φαίνεται ότι και φέτος θα είναι το μεγάλο μας όπλο

 

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.