Ας πάρουμε τα πράματα από την αρχή…

Αμέσως μετά την κλήρωση με τους Τρούλλους συμφωνήθηκε όπως το παιχνίδι διεξαχθεί στο κοινοτικό στάδιο Ψευδά. Και οι δύο πλευρές ήταν εντάξει με το γήπεδο στον Ψευδά και αυτό ανακοίνωσε και η ιστοσελίδα μας τη νύχτα εκείνη. Μερικές ώρες αργότερα η ομάδα των Τρούλλων ανάφερε πως έχει αλλάξει γνώμη και για λόγους ασφαλείας δέχτηκε την πρόταση της ΣΤΟΚ για μεταφορά του αγώνα στο κοινοτικό στάδιο Παρεκκλησιάς. Προφανώς εμείς δεν είχαμε κανένα πρόβλημα και δεχτήκαμε αμέσως. Ωστόσο, η ομάδα των Τρούλλων επανήλθε και επικαλούμενη ξανά λόγους ασφαλείας ζήτησε όπως ο αγώνας διεξαχθεί στο Μακάρειο, η δικιά μας απάντησε και πάλι θετική.

Οι “κύριοι” των Τρούλλων που τόσο πολύ ανησυχούσαν για την ασφάλεια τους, κανόνισαν συνάντηση με την αστυνομία και εκεί συμφωνήθηκαν ΌΛΑ. Έγιναν οι κατάλληλες διευθετήσεις και η αστυνομία τους όρισε χρόνο και χώρο όπου θα τους παραλάμβαναν και θα τους συνόδευαν πάνοπλες διμοιρίες της ΜΜΑΔ στο Μακάρειο στάδιο. Η ομάδα των Τρούλλων ΔΕΝ τήρησε τα συμφωνηθέντα και έφτασε στο γήπεδο πολύ πριν την συμφωνηθέντα ώρα με την αστυνομία ΧΩΡΙΣ μάλιστα να ειδοποιήσει για την κατά πολύ πρόωρη άφιξη της.

Αφού λοιπόν έφτασαν ασυνόδευτοι στον περιβάλλοντα χώρο του σταδίου, οι οργανωμένοι της ομάδας μας δεν έκαναν καμία απολύτως κίνηση εναντίον τους. Όλα ξεκίνησαν όταν το πούλμαν που μετέφερε την ομάδα των Τρούλλων ήθελε να περάσει μέσα από του πλήθος των οργανωμένων που εκείνη τη στιγμή αν και τους είχαν αντιληφθεί δεν έκαναν κίνηση προς το μέρος τους. Μάλιστα, το πούλμαν ανάπτυξε ταχύτητα μέσα στον κόσμο! Κάπου εκεί προκλήθηκαν τα δύο χτυπήματα στο μπροστινό τζάμι του λεωφορείου, καθώς αυτό εκινείτο μέσα από τους οργανωμένους. Αυτό ήταν όλο κι όλο το σκηνικό.

Η ομάδα των Τρούλλων κατέβηκε κανονικά από το πούλμαν και μπήκε στον αγωνιστικό χώρο! Δια μαγείας όμως (μάλλον κατόπιν εντολής από πολύ πιο πάνω) οι διοικούντες της αντίπαλης ομάδας διέταξαν τους παίχτες τους, που μέχρι εκείνη τη στιγμή ήταν απολύτως καλά, να κλειδωθούν στα αποδυτήρια και ζήτησαν από τον διαιτητή να ακυρωθεί ο αγώνας γιατί έχουν τραυματίες! Ο διαιτητής και η αστυνομία δήλωσαν πως το παιχνίδι θα διεξαχθεί κανονικά καθώς δεν έχει υποπέσει στην αντίληψη τους κάτι που να δικαιολογεί το αντίθετο, δίνοντας μάλιστα χρονικό όριο στην αντίπαλη ομάδα για να εμφανιστεί στον αγωνιστικό χώρο. Εν τέλει οι αντίπαλοι αποφάσισαν να αποχωρήσουν και να ζητήσουν το παιχνίδι στα χαρτιά! Ακόμη, όλα τα βίντεο που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο επιβεβαιώνουν ακριβώς τα πιο πάνω. Σε κανένα βίντεο δεν εμφανίζονται ούτε σπρέι, ούτε καπνογόνα, ούτε βία εντός του λεωφορείο. Είναι για να διερωτάσαι… πως από τη στιγμή που όλοι μέσα στο λεωφορείο είχαν τα τηλέφωνα τους ανοιχτά και βιντεογραφούσαν τις στιγμές, δεν υπάρχει ΚΑΝΕΝΑ βίντεο που να αποτελεί τεκμήριο για τις κατηγορίες τους;

Δυστυχώς η συμπεριφορά των παραγόντων των Τρούλλων είναι τραγελαφική, προσπαθούν να κάνουν το άσπρο μαύρο…

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.