Μεγάλη νίκη για την ομάδα μας στον χθεσινό αγώνα με αντίπαλο την Αγία Νάπα.

Παρόλες τις αντιξοότητες που υπάρχουν, με 4 απουσίες, απέναντι σε έναν καλό αντίπαλο που ισοφάρισε στο χειρότερο πιθανό λεπτό, δηλαδή λίγο πριν το τέλος του ημιχρόνου, η Ομόνοια έδειξε χαρακτήρα νικητή και πήρε το τρίποντο.

Λάθη έγιναν και πάντα θα γίνονται, όλοι κάνουν λάθη. Σημαντικό όμως να μαθαίνουμε από αυτά και να γινόμαστε ακόμη καλύτεροι, παιχνίδι με παιχνίδι. Ας μην ξεχνάμε ότι πρόκειται για μια καινούργια ομάδα, με τους χθεσινούς βασικούς ποδοσφαιριστές να μην έχουν αγωνιστεί σε πολλά παιχνίδια ως 11αδα.

Ίσως ακόμη να μην κατανοήσαμε ακόμη το χθεσινό κατόρθωμα αλλά σίγουρα η 11η Σεπτεμβρίου 2021 θα γραφτεί στην ιστορία με χρυσά γράμματα αφού πρόκειται για την πρώτη νίκη στην δεύτερη κατηγορία.

Εντυπωσιακός ο κόσμος της ομάδας για ακόμα ενα παιχνίδι όπου στήριξε την ομάδα από την αρχή μέχρι το τέλος.

Ο πρώτος στόχος, δηλαδή η πρώτη νίκη επιτεύχθηκε με επιτυχία. Επόμενοι στόχοι να κτίσουμε σε αυτήν και να συνεχίσουμε μέχρι το τέλος για να κατακτήσουμε τους στόχους της φετινής σεζόν.

Τα τέρματα στον χθεσινό εντός έδρας στο Μακάρειο απέναντι στην Αγία Νάπα, σκόραραν ο Σάκης Κύπρου και ο Απόλλωνας Βασιλείου.

Από το Λαό, για το Λαό ☘️

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.