Μετά τις ανανεώσεις ποδοσφαιριστών η ομάδας μας ανακοίνωσε τις πρώτες πέντε μετεγραφές.

Πρόκειται για τον 24χρονο μεσοαμυντικό Facundo Garcia, τον 24χρονο Alberto Fernandez που αγωνίζεται σαν μεσοεπιθετικός αλλά και στο δεξί άκρο της επίθεσης τον 25χρονο Rashaan Fernandes που αγωνίζεται στο αριστερό άκρο της επίθεσης, τον 33χρονο τερματοφύλακα Baptiste Reynet και φυσικά τον δεξί μπακ Πάρη Ψάλτη.

Από τις πρώτες κινήσεις της ΟΜΟΝΟΙΑΣ φαίνεται ότι στόχος της ομάδας είναι η ενίσχυση με νεαρούς φιλόδοξους ποδοσφαιριστές. Με εξαίρεση τον έμπειρο τερματοφύλακα Baptiste Reynet οι υπόλοιποι βρίσκονται σε μια πολύ καλή ποδοσφαιρική ηλικία και η ομάδα μας θα τους δώσει την ευκαιρία να αναδεικτούν.

Όσον αφορά την κάθε θέση ξεχωριστά. Στην θέση του τερματοφύλακα το δίδυμο Baptiste Reynet και Γιώργου Στρέζου θα αποτελέσουν τις δύο πρώτες επιλογές. Ο Ελλαδίτης τερματοφύλακας Γιώργος Στρέζος έδειξε από την περσινή σεζόν ότι πρόκειται για μια πολύ αξιόπιστη λύση ενώ όσον αφορά τον Γάλλο τερματοφύλακα η παρουσία του σε Ligue1 και Ligue2 μας γεμίζει με αισιοδοξία ότι πρόκειται για ένα εξαιρετικό τερματοφύλακα.

Στο κέντρο της άμυνας δύο ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται για τρίτη και τέταρτη σεζόν αντίστοιχα αποτελούν δύο επιλογές. Οι αρχηγοί Παντελής Κονομής και Χρίστος Γαβριηλίδης. Σίγουρα σε αυτή την θέση η ομάδα θα προχωρήσει σε ενίσχυση. Επίσης και την θέση του αριστερού μπακ η ομάδα προγραματισμού θα προχωρήσει σε ενίσχυση αφού η φυγή Μόδεστου Σωτηρίου και Χρυσόστομου Φιλίππου έχει αφήσει κενό παρόλο που και ο Σωτήρης Φιάκας αγωνίζεται σε αυτή την θέση. Στην θέση του δεξιού μπακ η απόκτηση του Πάρη Ψάλτη και η παραμονή του Τιμόθεου Παύλου δίνουν απαιτούμενες λύσεις στον προπονητή. Ο Πάρης Ψάλτης μετρά πάνω από 150 συμμετοχές στην Α’ κατηγορία μπορεί να δείξει ότι μπορεί να σταθεί ξανά στο ψηλότερο επίπεδο.

Στο κέντρο παραμένουν Αδάμος Ανδρέου, Σωτήρης Φιάκας, Αντώνης Κουμής και  Κωνσταντίνος Παττίχης. Στην θέση αυτή αποκτήθηκε και ο Αργεντίνος Facundo Garcia ο οποίος γνωρίζει το Κυπριακό πρωτάθλημα αφόυ μετρά 35 συμμετοχές σε δύο σεζόν που αγωνίστηκε με επιτυχία στην ΑΕΚ Λάρνακας. Για επιτελικός μέσος ο Fabinho αποτελεί μια πολύ καλή επιλογή ενώ εκεί μπορεί να αγωνιστεί  ο Ανδρέας Αρτεμίου.

Στα άκρα της επίθεσης η απόκτηση Alberto Fernandez, Rashaan Fernandes και η παραμονή Λευτέρη Αλαμπρίτη και Ανδρέα Αρτεμίου δίνουν επιλογές στον Γιάννη Πετράκη. Για την επίθεση υπάρχει η επιλογή του Ιάσωνα Πική ο οποίος σίγουρα θα πλαισιωθεί από κάποιο νέο απόκτημα.

Όπως τονίσαμε και σε προηγούμενα άρθρα αλλά και όπως φάνηκε απο τις δηλώσεις του προπονητή Γιάννη Πετράκη και την φιλοσοφία της ομάδας προγραμματισμού δεν υπάρχει βιασύνη στις κινήσεις ενίσχυσης της ομάδας.

Ανυπομονούμε όλοι για την προπόνηση της Τρίτης που θα είναι μια πρώτης τάξεως ευκαιρίας να καταλάβουν οι νεοεισερχόμενοι που έχουν έρθει αλλά και οι παλιοί να ζήσουν ξανά από κοντά τον παλμό της ΘΥΡΑ9.

 

 

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.