Α ημίχρονο: Προσπάθησε να πιέσει ψηλά η ομάδα μας στο πρώτο εικοσάλεπτο και έφτιαξε δύο καλές φάσεις με Φροξυλιά στο 12′ και Αρτεμίου στο 22′. Το γκολ ήρθε στο 26′ που από το κλέψιμο του Φροξυλιά ο Πιτταράς με ωραίο πλασε έγραψε το 1-0. Στην συνέχεια ο Ασιλ προσπάθησε να ανέβει χωρίς να γίνει επικίνδυνος. Οι δύο καλές φάσεις ήταν για την ΟΜΟΝΟΙΑ με κεφαλιά του Πιτταρά στο 32′ και πλασε του Κύπρου στο 41′ μετά από κλέψιμο του ίδιου.

Β ημίχρονο: Ίδιος ρυθμός στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου με τους ποδοσφαιριστές μας να κυκλοφορούν μπάλα και να έχουν τις πρώτες δύο ευκαιρίες με κεφαλιά του Πιτταρά να φεύγει άουτ ενώ το σουτ του Κύπρου αποκρούστηκε από τον τερματοφύλακα στο 48′ και 51΄αντίστοιχα. Στο 56′ οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν με συρτό σουτ από το ύψος της περιοχής στην πρώτη τους ευκαιρία. Ίδια εικόνα στην συνέχεια και στο 65′ ο Σάκης Κύπρου έκλεψε την μπάλα και με φοβερό σουτ σημείωσε το 2-1. Στα επόμενα λεπτά η ΟΜΟΝΟΙΑ είχε τον έλεγχο αλλά οι ποδοσφαιριστές δεν είχαν καθαρό μυαλό στην τελική πάσα και πέρα από δύο προσπάθειες του Σοφοκλέους δεν έγινε κάτι αξιόλογο. Οι φιλοξενούμενοι ανέβηκαν φυσιολογικά στο τέλος και έχασαν μεγάλη ευκαιρία στο 89′. Στο 92′ το σουτ του Βασιλείου πέρασε έξω και στην τελευταία φάση του αγώνα στο 94 ήρθε η ισοφάριση μετά από εκτέλεση κόρνερ.

Τελικό σχόλιο: Όπως αναμενόταν μετά το τέλος αυτού του αγώνα η ομάδα μας εξασφάλισε και μαθηματικά την παραμονή. Παρόλα αυτά κανένας δεν έφυγε ευχαριστημένος από το γήπεδο. Ένα παιχνίδι που η ΟΜΟΝΟΙΑ έλεγχε για 90 λεπτά στο τέλος δεν καταφέραμε να το κερδίσουμε. Επιπολαιότητες σε φάσεις που έπρεπε να τελειώσουν και κακή διαχείρηση μετά το 85′ έφεραν την ισοφάριση. Σίγουρα η ομάδα είναι νεανική και σίγουρα από αυτά τα παιχνίδια οι ποδοσφαιριστές θα μάθουν πολλά για τα επόμενα χρόνια. Το ευχάριστο γεγονός της ημέρας η επιστροφή του Λεωνίδα Κονομή που επανήλθε μετά από τον πολύμηνο τραυματισμό του και πήρε λεπτά συμμετοχής. Καλούμαστε να παλέψουμε τα δύο τελευταία παιχνίδια για το καλύτερο δυνατό πλασάρισμα στην βαθμολογία.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.