1’: Τρομερή φάση, πρώτη στον αγώνα, πριν ολοκληρωθεί το πρώτο λεπτό της αναμέτρησης. Μετά από όμορφη πάσα και λάθος του αντίπαλου αμυντικού, ο Τζιωνής βγήκε φάτσα με τον τερματοφύλακα αλλά το πλασέ του σταμάτησε στο στήθος του αντίπαλου κίπερ.

6’: ΓΚΟΟΛΛΛΛ!!!! Όμορφη μπαλιά από δεξιά από τον Θεράποντος βρίσκει τον Τζιωνή στο δεύτερο δοκάρι αμαρκάριστο. Ο επιθετικός της ΟΜΟΝΟΙΑΣ με κοντινό πλασέ άνοιξε το σκορ για την ομάδα μας.

8’: Από κόρνερ η Εληά έκανε την πρώτη φάση στον αγώνα. Μετά την εκτέλεση του, κεφαλιά στο πρώτο δεκάρι έδωσε δεύτερο κόρνερ για τους γηπεδούχους το οποίο όμως δεν έφερε κάτι.

11’: Ρεσιτάλ από τον τερματοφύλακα της ομάδας μας. Τριπλή απόκρουση, κράτησε το προβάδισμα για την ΟΜΟΝΟΙΑ. Το αμυντικό δίδυμο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ δεν συνεννοήθηκε καλά και παραλίγο να στοίχιζε.

13΄: Σουτ από τον Σοφοκλέους, η μπάλα πέρασε έξω.

17΄: Ο Στουππής βγαίνει έξω μετά από δυνατή φάση. Από ότι φαίνεται θα επιστρέψει στον αγωνιστικό χώρο χωρίς να έχει κάτι σημαντικό.

20’: Γκολ για την Εληά. Τραγικό λάθος από τον Χρυσοστόμου, πάσαρε πίσω στον Δημοσθένους αλλά η πάσα ήταν πολύ αδύναμη. Ο αντίπαλος επιθετικός παρέμβηκε στην πορεία της φάσης και πλάσαρε. Ο Δημοσθένους απέκρουσε αλλά η μπάλα κατέληξε σε σημείο όπου εκεί ήταν μόνο παίχτες της Εληάς. Το σκορ πλέον είναι 1-1.

22’: Μετά από φάουλ ο Ιωάννου πιάνει καλό σουτ. Λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

26’: Δυνατό σουτ του Ιωάννου μετά από κόρνερ. Ο αντίπαλος κίπερ μαζεύει σταθερά.

26’: Αυτογκόλ, 2-1 για την Εληά. Μετά από γύρισμα του αντίπαλου επιθετικού ο Χρυσοστόμου βάζει το πόδι του προσπαθώντας να διώξει αλλά στέλνει άθελα του την μπάλα στο πλεχτό της ομάδας μας.

29’: Μετά από κόρνερ παίρνει κεφαλιά ο Παπαγγελοδήμου. Η μπάλα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι. 

32’: Φάουλ σε πάρα πολύ καλό σημείο για την Εληά μετά από νέο λάθος στα μετόπισθεν. Πολύ καλή απόκρουση από τον Δημοσθένους και η μπάλα σε κόρνερ που δεν φέρνει κάτι.

34’: Φάουλ στα όρια της κόκκινης πάνω στον Τζιωνή. Δεν δείχνει κάρτα ο διαιτητής. Ο Τζιωνής δέχτηκε χτύπημα στον αστράγαλο με τις τάπες.

36’: Ο Παπαγγελοδήμου πιάνει δυνατό σουτ στην κίνηση από δεξιά, η μπάλα χτυπά στην εξωτερική πλευρά των δικτύων.

38’: ΓΚΟΟΛΛΛΛ!!!! 2-2 η ΟΜΟΝΟΙΑ. Τρομερό σπριντ από τα αριστερά ο Τζιωνής, τον έτρεχαν δύο αμυντικοί αλλά μάταια. Όμορφη μπαλιά στο Διονυσίου που από κοντά έφερε το σκορ στο ίσα.

43’: Η ΟΜΟΝΟΙΑ έχει την κατοχή τα τελευταία πέντε λεπτά χωρίς όμως να καταγράφεται κάτι αξιοσημείωτο.

45’: Παραλίγο να γίνει το κακό. Ο επιθετικό της Εληάς μέσα από την μικρή επανορθωτική έπιασε το σουτ, η μπάλα βγήκε άουτ.

45+1’: Στην τελευταία φάση του ημιχρόνου ο Παπαγγελοδήμου πιάνει δυνατό σουτ που πέρασε λίγο έξω από την αντίπαλη εστία.

Τέλος Α’ ημιχρόνου. Η ομάδα μας έβαλε μόνη της δύσκολα στον εαυτό της. Μετρήσαμε 4 σοβαρά αμυντικά λάθη από τους ποδοσφαιριστές μας. Ο Δημοσθένους στο πρώτο ημίχρονο ήταν άψογος, βοηθώντας να μην στοιχίσει το κακό εικοσάλεπτο που πέρασε στα μισά του πρώτου ημιχρόνου. Η Εληά δεν έδειξε ιδιαίτερες αρετές, αντίθετα με εμάς που επιθετικά ήμασταν αρκετά καλοί. Η ΟΜΟΝΟΙΑ αν σοβαρευτεί πίσω μπορεί εύκολα να φύγει από το γήπεδο με τους τρεις βαθμούς. 

Αλλαγή: Μέσα Νεάρχου έξω Παπαγγελοδήμου

47’: Κόρνερ για την Εληά, σταθερά μαζεύει ο Δημοσθένους.

48’: Στην γραμμή ο Ιωάννου τρίπλαρε όμορφα τον προσωπικό του αντίπαλο και στη συνέχεια κέρδισε κόρνερ.

49’: Το κόρνερ εκτελέστηκε με πάσα. Η παράλληλη πάσα αποκρούστηκε από τον αντίπαλο πορτιέρο.

49’: Η ΟΜΟΝΟΙΑ επανήλθε στην περιοχή της Εληάς. Ο Ιωάννου έπιασε το πλασέ στην κίνηση εντός της αντίπαλης περιοχής αλλά η μπάλα έφυγε λίγο έξω.

50’ Μίνι διακοπή. Ο Φοφανά είναι στο έδαφος μετά από δυνατή κόντρα με το Νεάρχου.

51’: Δεν φαίνεται να είναι κάτι σοβαρό, ο Φοφανά ζητά αμέσως να επιστρέψει στον αγωνιστικό χώρο.

52΄: Σουτ για την Εληά από πολύ μακριά. Η μπάλα πολύ έξω, δεν ανησύχησε την ομάδα μας.

55΄: Φάουλ για την Εληά δίπλα από την γραμμή της μεγάλης επανορθωτικής της ΟΜΟΝΟΙΑΣ.

56’: Το φαούλ πάει απευθείας πάνω στο τείχος. Στη συνέχεια η Εληά πήγε να γίνει επικίνδυνη αλλά η άμυνα της ομάδας μας έδιωξε.

57’: Εκ νέου φάουλ για την Εληά σε πολύ καλό σημείο.

58’: Ο Φοφανά στην εκτέλεση, στέλνει την μπάλα ψηλά έξω.

61’: Το παιχνίδι στον χώρο του κέντρου είναι πολύ δυνατό.

62’: ΠΕΝΑΛΤΙ για την ομάδα μας. Καθαρή παράβαση. Ο Διονυσίου μπαίνει μεταξύ των δύο αντίπαλων αμυντικών και ανατρέπεται.

63’: ΓΚΟΟΟΟΛΛΛ!!! 2-3 για την ομάδα μας. Ο τερματοφύλακας έπεσε δεξιά, ο Νεάρχου έστειλε την μπάλα στο κέντρο της αντίπαλης εστίας και έδωσε ξανά το προβάδισμα στην ΟΜΟΝΟΙΑ.

64’: Καλή φάση για την Εληά. Μετά από εκτέλεση φάουλ ο επιθετικός των γηπεδούχων έπιασε κεφαλιά που πέρασε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

65’: Κόρνερ για την ομάδα μας. Ο αντίπαλος κίπερ βγαίνει και με υπερένταση απομακρύνει.

70’: Τίποτα αξιοσημείωτο τα τελευταία πέντε λεπτά. Το σκορ στο 2-3 υπέρ της ομάδας μας.

73’: Έχει κερδίσει μέτρα στο γήπεδο η Εληά τα τελευταία λεπτά χωρίς όμως να γίνεται επικίνδυνη.

77’: Χάθηκε τρομερή ευκαιρία. Μετά από καραμπόλα ο Ιωάννου βρέθηκε σε θέση βολής στο ύψος της μικρής επανορθωτικής. Με δυσκολία έπιασε το πλασέ που ενστικτωδώς αποκρούστηκε από τον τερματοφύλακα της Εληάς.

80’: Μπαίνουμε στο τελευταίο δεκάλεπτο. Εκτός από την φάση του Ιωάννου, τα τελευταία 25 λεπτά δεν έφεραν κάτι σημαντικό. Τα τελευταία λεπτά έχουν αυξηθεί και τα φάουλ.

81΄: Σουτ από το ύψος της μεγάλης εστίας της ομάδας μας από τον παιχτή της Εληάς. Η μπάλα πέρασε κατά πολύ έξω.

83’: Κόρνερ για την Εληά. Η εκτέλεση του κόρνερ αποκρούεται πολύ εύκολα από την άμυνα μας. Λίγη σοβαρότητα τώρα στο τέλος και το τρίποντο δεν χάνεται.

86΄: Φάουλ για την Εληά σε πολύ καλό σημείο. Η εκτέλεση του οδήγησε σε κόρνερ για την Εληά. Ο Δημοσθένους βγαίνει με δύναμη και αποφασιστικότητα και μπλοκάρει την μπαλιά στην περιοχή του.

90’: Φάση διαρκείας στην περιοχή μας. Ευτυχώς ο επιθετικός της Εληάς δεν έπιασε καλά το γυριστό που επιχείρησε και η μπάλα βγήκε άουτ. Έχουμε μπει σε χρόνους καθυστερήσεων.

90+1’: Η ομάδα μας κέρδισε φάουλ σε πολύ καλό σημείο.

90+3’: Χτυπήθηκε έξυπνα για να κερδίσουμε χρόνο. Παίζουμε στις τελευταίες στιγμές του αγώνα.

  • Τέλος του αγώνα. Ο διαιτητής κράτησε 7 λεπτά καθυστερήσεις αλλά αυτές δεν έφεραν τίποτα ιδιαίτερο.
  • Πήραμε τη νίκη με 2 – 3 και βάλαμε ακόμα τρεις πόντους στο σακί. Ένα κακό εικοσάλεπτο στα μισά του πρώτου ημιχρόνου μας έβαλε δύσκολα. Τέλος καλό, όλα καλά. Οι μεγάλες ομάδες δείχνουν χαρακτήρα όταν βρίσκονται πίσω στο σκορ.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.